KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Retko, ali ih Je bilo

KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)

Postojali su trenuci u istoriji večitih rivala i njihovih navijača kada su bili složni, nažalost uglavnom kada je Srbiju pogađala neka nesreća
Objavljeno:

2. DELIJE i GROBARI PROTIV SUDSTVA

Najvatreniji navijači dva kluba su imali neku vrstu jedinstva kada su i jedni i drugi protestovali protiv vlasti zbog presuda njihovim članovima 2011. godine. Grobari zbog osude 15 svojih pripadnika za ubistvo Brisa Tatona, a Delije za presudu Urošu Mišiću zbog pokušaja ubistva i guranja baklje žandarmu Nebojši Trajkoviću.

foto: Dado Đilas

Tada su i jedni i drugi širili transparente podrške i jedima i drugima na utakmicama svojih klubova, a u Novoj Pazovi su čak zajednički organizovali i turnir u malom fudbalu, a grad je bio prepun grafita obe grupe u kojima se traži pravda za sve osuđene, a ne samo za svoje.

Navodno su tada postigli i potpisali sporazum o zajedničkom delovanju protiv nepravde nanete njihovim pripadnicima, kako su oni isticali.

3. POPLAVE

Hteli mi to da priznamo ili ne, ali u Srbiji se svi ujedinjuju uglavnom kada je neka velika katastrofa, kao i tragedija. Tako je i bilo kada su nezapamćene poplave pogodile Srbiju 2014. godine.

Pohitali su zajednički i jedni i drugi da prave brane i pune džakove peskom na Savi, Dunavu, Kolubari i Moravi kako bi sprečili dalje izlivanje i spašavali ugroženo stanovništvo. Skupljali su novac za pomoć, pomagali jedni drugima....

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.