KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Retko, ali ih Je bilo

KAD SE NEMOGUĆE DESI! Trenuci u kojim su Zvezda i Partizan, ali i Grobari i Delije bili kao jedan! (FOTO) (VIDEO)

Postojali su trenuci u istoriji večitih rivala i njihovih navijača kada su bili složni, nažalost uglavnom kada je Srbiju pogađala neka nesreća
Objavljeno:

Rivalitet između Crvene zvezde i Partizana ume često da pređe granice sportskog u šta smo imali nebrojeno puta prilike da se uverimo, a da ne govorimo o navijačima dva kluba koji se skoro pa i ne podnose i njihovi međusobni sukobi su prečesti, a nekoliko puta su se završavali i sa užasnim i tragičnim ishodom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, tokom istorije postojanja dva večita rivala i njihovih organizovanih navijačkih grupa postojali su ipak momenti kada su se ujedninjavali i zajednički istupali u javnosti.

1. NATO BOMBARDOVANJE

Najtragičniji događaj u novijoj istoriji Srbije i nepravedna i sramna agresija na našu zemlju kao nikada je ujedinila čitav srpski narod. Nisu bili bitni ni politički stavovi, niti navijačka pripadnost.

Tako su košarkaši Partizana i Crvene zvezde odigrali prijateljsku utakmicu na Kalemegdanu za sve ljubitelje košarke i oba tima su nosila majice "TARGET", a poruka je bila jasna: "Pucajte! I dalje ćemo igrati najbolju košarku na planeti"!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.