TO JE TA VEZA! Orlovi na krilima Tadića i Mitrovića grabe ka Rusiji! (VIDEO)
Foto: FSS

Kvalifikacije za SP, 5. kolO!

TO JE TA VEZA! Orlovi na krilima Tadića i Mitrovića grabe ka Rusiji! (VIDEO)

Sva dešavanja sa utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog
Objavljeno: 20:17h

86. minut - Mijat Gaćinović na debiju!!! Fantastično! Asistent je opet Tadić. KAKVA ZVER!!!

84. minut - Posle gola, naši lepo kontrolišu igru. Umesto Mitrovića je ušao Gudelj, umesto Kostića debitant Gaćinović!

70. minut - Moraju naši više da se koncentrišu. Gruzija i dalje veoma opasna iz kontri preko Kačarave!

64. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Aleksandar Mitroviiiiiiiiiiiić!!! Asistencija Tadića. Fantastična akcija, a Mitrogol je bio strelac sa nekih 20 metara. Divan udarac!

60. minut - Nove tri prilike za Gruzine. U tri navrata je morao da brani Vladimir Stojković, koji je ponovo spasio naš tim od pada u ponor.

56. minut - Konsolidovala se Gruzija, a Kačarava je imao novu šansu, posle užasne greške Nemanje Matića u kaznenom prostoru!

52. minut - Dosta drugačije prvo poluvreme od drugog. Naši lepo povezuju pasove i prave rupe u odbrani domaćina. Dominacija na sredini terena je očigledna...

49. minut - Odlično igra Rukavina, ali lopta posle njegovog sjajnog centaršuta nije došla do Mitrovića, ni Matića. Posle kornera, sedmog za naš nacionalni tim, ponovo ništa.

46. minut - Počeo je drugi deo igre. Sada je vreme da se vidi ko je od čega sazdan...

POLUVREME! Kako smo se nadali, dobro smo se udali! Umesto da gubimo sa 3:0, što bi bilo sasvim realno zbog prikazanog u prvom delu, imamo aktivan rezultat, zbog jedanaesterca u 45. minutu, za koji su zaslužni Tadić i Kostić! Dobro je!!!

45. minut - PENAL ZA SRBIJU!!! Divan pas Dušana Tadića, a Kakabadze je je oborio Kostića u kaznenom. Sudija nije morao da razmišlja ni sekunde!!! Tadić izvodi penal! DUŠAN TADIĆ DAJE GOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!! 1:1!!!

40. minut - Šansu je imao Nemanja Matić, ali je njegov šut iskosa završio pored leve stative golmana Lorije!

35. minut - Kolosalna prilika za Gruziju! Neverovatno šta je promašio Kazaišvili! Naši nastavljaju da napadaju, ali veoma, veoma jalovo! Ipak, imao je Tadić finu priliku!

32. minut - Velika šansa za Srbiju, prva na utakmici, ali je Filip Kostić ostao kratak posle centaršuta Antonija Rukavine. Samo korner, posle koga nije bilo apsolutno ništa!

29. minut - Novi dugačak napad naše reprezentacije, koji je završen lošim potezom Dušana Tadića. Nijedan naš napadač nije raspoložen, znači li ovo da će Uroš Đurđević dobiti priliku možda već na poluvremenu?

26. minut - Ozbiljan je igrač Nika Kačarava, koji je opet ušao u veliku priliku, ali ga je, ovoga puta, Kolarov dobro izblokirao. Od svega samo korner za domaćina!

24. minut - Stežu naši obruč oko gola Gruzije, ali za sada to sve deluje jalovo, a Gruzini su sjajni iz kontranapada. Gvilija je povukao loptu, dodao do Navalovskog, koji je centrirao, ali su Obradović i kompanija iz odbrane uz dosta muke uspeli da izbace loptu iz šesnaesterca.

21. minut - Solidan napad Srbije, ali od svega samo aut koji je izborio Aleksandar Mitrović, za sada nevidljiv na ovoj utakmici.

18. minut - Nova velika prilika za Gruziju, šutirao je, čini se, Kazaišvili! Odlična odbrana Vladimira Stojkovića, doktora za 1-na-1 situacije.

14. minut - Naši reprezentativci tražili penal, ali je Navalovski igrao stomakom, a ne rukom. Imali smo korner, izveo ga je Tadić, ali je Lorija lagano ukrotio taj centaršut.

13. minut - Nova izgledna situacija za Gruziju, probao je Kazaišvili da uputi centaršut prema Kačaravi, ali mu, srećom, to nije pošlo za rukom!

11. minut - Gruzini u ovim momentima kontrolišu dešavanja na terenu! Mogu lepo da se povuku i da čekaju, što bi mogao da bude ogroman problem za naš tim...

8. minut - Faul za Srbiju u izglednoj poziciji, ali je Kolarov šutirao nebu pod oblake.

6. minut - Kakav kiks Aleksandra Kolarova!!! i Gruzija vodi sa 1:0! Kačarava je strelac, a mi stvarno nećemo ni da opisujemo ovu situaciju, koliko smo se iznervirali!

3. minut - Visok presing Orlova, za sada je urodio plodom, jer Gruzini muku muče sa prenosom lopte na našu polovinu. Muslinovi izabranici igraju odbranu sa šest igrača u polovini Gruzije.

1. minut - Veoma lepa dijagonala Kolarova prema Antoniju Rukavini, kojem le lopta malo pobegla, pa nije uspeo da ugrozi gol golmana Lorije!

18:00 - Utakmica je počela!!!

17:51 - NAPRED, SRBIJA!!! Cela nacija je uz vas, Orlovi! Stadion neće biti ispunjen, iako je najavljivano da bi moglo da bude preko 40.000 navijača.

Trenirali pod bombama, udisali uranijum, uši im parale sirene i detonacije, od reči NATO hvata ih jeza - ONI SU SRPSKI DIVOVI! (FOTO)

17:38 - Evo kako teku poslednje pripreme za meč!

17:30 - Interesantno, nikada nijedna reprezentacija iz bivše SFRJ nije uspela da odnese ceo plen iz Gruzije, a najčešće su tamo gostovali Slovenci!

17:11 - Evo i sastava za utakmicu!

GRUZIJA (4-1-4-1): Lorija – Kakabadze, Kvrikvelija, Kašija, Navalovski – Kvekvešviri - Kazaišvili, Gvilija, Kankava, Ananidze - Kačarava.

SRBIJA (3-4-3): Stojković – Ivanović, Maksimović, Kolarov – Rukavina, Matić, Milivojević, Obradović – Tadić, Kostić, Mitrović.

17:05 - Posle četiri odigrane utakmice Srbija ima osam bodova (dva remija i dve pobede) i nalazi se na drugom mestu D kvalifikacione grupe.

17:00 - Evo malo atmosfere iz Gruzije, a za video se zahvaljujemo kolegama sa Kurira. Naši fudbaleri su na stadion došli uz pratnju policije.

(Espreso.co.rs)7

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.