Da li bi Murinjo tako popljuvao katastrofalan teren u Rostovu da je video vrelu Viktoriju i pročitao njenu poruku? (FOTO)
Foto: Reuters/Printscreen/Instagram

Ko bi njoj rekao nešto?

Da li bi Murinjo tako popljuvao katastrofalan teren u Rostovu da je video vrelu Viktoriju i pročitao njenu poruku? (FOTO)

Rođena Rostovljanka i ambasadorika Mundijala u Rusiji imala je poruku za goste iz Engleske
Objavljeno: 16:12h

Seksi plavuša je rođena u Rostovu, a na svom Instagram profilu je iznela svoje mišljenje.

- Kao ambasadorka Svetskog prvenstva 2018. godine koja je rođena u Rostovu došla sam u rodni grad da bih prisustvovala meču i srela se sa predstavnicima britanskih medija kako bi ih povela u obilazak. Verujem da je Rusija potpuno spremna da svim fudbalskim navijačima širom sveta pruži uživanje na svim nivoima. Ruski narod je poznat po svojoj gostoprimljivosti. Verujemo da svaki građanin Rusije mora da postane volonter tokom Mundijala i na svakoj međunarodnoj utakmici kao što je ova. Stoga, želimo da obezbedimo našim gostima uživanje i da istražuju naš lepi grad, kulturu, nauče nešto o bogatoj istoriji, tradiciji i uživaju u našoj lokalnoj raznovrsnoj hrani. Pozivam sve navijače da budu prijateljski nastrojeni i tolerantni. Hajde da pokažemo čitavom svetu gostoprimljovost južne Rusije. Pre utakmice sam aplicirala kod ruske Premijer lige da obezbede podršku navijačima Mančester junajteda koji dolaze u naš lepi grad na utakmicu Lige Evrope. Oni su ljubazno odgovorili na moj zahtev. Kao deo programa "Stadion je naša zajednička kuća", 9. marta će svaki navijač u slučaju nekog konflikta ili sumnje moći da kontaktira našu "vruću liniju" i dobije pravnu pomoć ili savet na ruskom i engleskom. Dobrodošli dragi gosti, uživajte u Rostovu - napisala je atraktivna Viktorija.

BONUS VIDEO: BOMBA IZ SRBIJE: Naša rukometašica je najvrelija riba Evrope!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.