Da li bi Murinjo tako popljuvao katastrofalan teren u Rostovu da je video vrelu Viktoriju i pročitao njenu poruku? (FOTO)
Foto: Reuters/Printscreen/Instagram

Ko bi njoj rekao nešto?

Da li bi Murinjo tako popljuvao katastrofalan teren u Rostovu da je video vrelu Viktoriju i pročitao njenu poruku? (FOTO)

Rođena Rostovljanka i ambasadorika Mundijala u Rusiji imala je poruku za goste iz Engleske
Objavljeno: 16:12h

Žoze Murinjo je bio zatečen stanjem terena u Rostovu, gde će Mančester junajted u četvrtak odigrati prvi meč osmine finala Lige Evrope.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Portugalski stručnjak je šokiran kako izgleda podloga i da se on pita, utakmica se ne bi ni igrala, a podsetio je i na to, da je zbog sličnog kvaliteta terena na stadionu "Ptičje gnezdo" u Pekingu bio odložio prijateljsku utakmicu sa Mančester Sitijem.

foto: Reuters

- Znam da moramo, ali teško mi je da poverujem da ćemo igrati na takvom terenu, ako ga tako možete nazvati. Zaista, ne znam ni koji tim da izvedem. Ne znam da li će igrati Henrih Mkitarjan, ne znam. Moram dobro da razmislim, pošto sam očekivao nešto prihvatljivije. Na veoma sličnom terenu u Kini, mi i Mančester siti smo odlučili da ne igramo. Ali, čini se da ćemo sada morati - rekao je Murinjo.

Međutim, nije dugo bilo potrebno da neko odgovori Potugalcu na njegove žalbe, koje su zaista u ovom slučaju, opravdane, a to je na sebe uzela devojka koju smo upoznali kao ambasadorku Mundijala u Rusiji, Viktorija Lopireva.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.