Zvezdine nečasne namere predmet su novog saopštenja Radničkog iz Niša!
Foto: Printscreen

nastavlja se rat

Zvezdine nečasne namere predmet su novog saopštenja Radničkog iz Niša!

Ovoga puta su se javnosti saopštenjem obratili kluba iz Niša navodeći da su izigrani od strane crveno-belih
Objavljeno:

Činjenica da transfer igrača Stefana Ilića nije realizovan ne može na bilo koji način uticati na legitimnost Ugovora o transferu i obavezu koju FK Crvena zvezda ima prema FK Radnički iz Niša.

Način na koji FK Crvena zvezda pokušava da ospori ugovor o transferu igrača Milana Pavkova u FK Crvena zvezda je dokaz da namere FK Crvene zvezde nisu bile niti časne niti moralne već im je jedina namera bila da nas izigraju i dovedu u zabludu.

Postavlja se pitanje, kakvu cenu ima činjenica da smo prvi u Srbiji javno objavili sve detalje transfera igrača Milana Pavkova u FK Crvena zvezda želeći da na taj način podstaknemo i druge klubove da rade u skladu sa zakonom i transparentno. Nova uprava FK Radnički iz Niša je velikim naporima izmirila sve nasleđene obaveze kako bi mogli da registrujemo nove igrači i borimo se za vrh tabele ali smo i tu dovedeni u zabludu jer smo mi naše obaveze izmirili dok pojedini klubovi nisu izmiri svoje obaveze a stekli su ista prava registracije novih igrača kao i FK Radnički iz Niša.

Pozivamo javno FK Crvena zvezda da obaveze koje imaju prema nama izmire kako bi i mi mogli naše obaveze redovno da izmirujemo. Takođe, pozivamo Fudbalski savez Srbije da zaštiti sve klubove od obmana i prevara kojima su izloženi a koji fudbalu daju loš imidz i rasteruju gledaoce sa stadiona. FK Radnički iz Niša želi jednaka prava za sve klubove a na terenu neka pobedi bolji.

S’ poštovanjem FK Radnički iz Niša

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.