Zvezdine nečasne namere predmet su novog saopštenja Radničkog iz Niša!
Foto: Printscreen

nastavlja se rat

Zvezdine nečasne namere predmet su novog saopštenja Radničkog iz Niša!

Ovoga puta su se javnosti saopštenjem obratili kluba iz Niša navodeći da su izigrani od strane crveno-belih
Objavljeno:

Drama oko transfera Milana Pavkova iz Radničkog iz Niša u Crvenu zvezdu se nastavlja.

Ovoga puta su se javnosti saopštenjem obratili kluba iz Niša navodeći da su izigrani od strane crveno-belih.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Saopštenje prenosimo u celosti:

Kao što je poznato javnosti, FK Radnički iz Niša bio je primoran da pokrene Arbitražni postupak protiv FK Crvena zvezda zbog nepoštovanja ugovornih obaveza koje su proistekle iz transfera igrača Milana Pavkova u FK Crvena zvezda.

FK Radnički iz Niša je javnim objavljivanjem Ugovora o transferu, postao prvi klub u Srbiji koji je na ovaj način želeo da podstakne transparentnost u vođenju kluba što je naišlo i na pozitivne komentare javnosti.

Nažalost, FK Crvena zvezda nije ispoštovao ugovorenu dinamiku isplatepo osnovu transfera čime smo kao klub dovedeni u veoma tešku I neravnopravnu situaciju jer smo se obavezali prema igračima i zaposlenima da izmirujemo obaveze, kako tekuće tako i prethodne koje smo nasledili. Pored navedenog, FK Crvena zvezda odgovorom na tužbu pokušava da ospori legitimnost

Ugovora o transferu čime su nam jasno pokazali da je njihov cilj bio da nas dovedu u zabludu a ne da nam plate za uredno potpisan Ugovor o transferu.

FK Crvena zvezda osporava transfer igrača Milana Pavkova u FK Crvena zvezda koji je gle čuda, uredno registrovan za FK Crvena zvezda i već je imao debitanstski nastup u prvoj utakmici prolećnog dela prvenstva. Razlog osporavanja Ugovora o transferu je činjenica da je Ugovorom o transferu ugovoren i „EVENTUALNI“ transfer igrača Stefana Ilića u FK Radnički iz Niša.

Kao klub, nismo mogli da ugovorimo transfer igrača Stefana Ilića bez njegove saglasnosti već su kao što je ugovorom precizirano, ugovorene međusobne obaveze u slučaju transfera igrača Stefana Ilića u FK Radnički iz Niša.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.