SAGA O RASIZMU - ZAKLJUČENA! Everton Luiz je novom izjavom zauvek kupio svakog Srbina! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Ipak je kažnjen!

SAGA O RASIZMU - ZAKLJUČENA! Everton Luiz je novom izjavom zauvek kupio svakog Srbina! (FOTO) (VIDEO)

"Ono što se desilo u nedelju je bio izolovani incident u kome je učestvovalo pet, šest, deset ljudi... Sebe nazivaju navijačima, a tako ne bi trebalo da se navija", istakao je maestralni Brazilac
Objavljeno:
foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

- U drugom poluvremenu bio sam isprovociran, kad god bih se našao u blizini lopte ili krenuo ka golu Rada, čuli su se majmunski krici sa tribina. To me je iznerviralo. Trajalo je celo drugo poluvreme. Zato sam uradio ono na kraju meča, bio sam isprovociran povicima!

- Moguće je da postoji neke vrsta provokacija, u nameri protivnika da me izbace iz takta. Obećavam da ću u narednom periodu biti pažljiviji. Gledaću da ovo zaboravim i spremim se za ono što sledi, želim da pomognem Partizanu da dobije svaku utakmicu - istakao je.

Englezi pitali Evertona da li napušta Srbiju posle sramote na Banjici! Evo šta im je on rekao! (VIDEO)

Ma idi ti druže u svoj lepi Brazil, tamo pokazuj svoje tamnopute prstiće... Sraman potez funkcionerke Rada! (FOTO) (VIDEO)

Everton je provocirao hvatanjem za međunožje?! Igrači Rada su sprečili veći izgred?! Ovo je skandalozno saopštenje FK Rad! (VIDEO)

NAPAD NA RASNOJ OSNOVI! Nastao opšti haos, navijači Rada rasplakali miljenika Grobara! (VIDEO)

Inače, on će i pored svega biti kažnjen, pa neće igrati na utakmici sa čačanskim Borcem. Ali, nije kažnjen zbog gestikuliranja navijačima Rada, već zbog osmog žutog kartona koji je dobio.

BONUS VIDEO: KURIR TV: Iznenađenje za Mišu Tumbasa: Crno-beli darovali najvernijeg navijača za rođendan!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.