SAGA O RASIZMU - ZAKLJUČENA! Everton Luiz je novom izjavom zauvek kupio svakog Srbina! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Ipak je kažnjen!

SAGA O RASIZMU - ZAKLJUČENA! Everton Luiz je novom izjavom zauvek kupio svakog Srbina! (FOTO) (VIDEO)

"Ono što se desilo u nedelju je bio izolovani incident u kome je učestvovalo pet, šest, deset ljudi... Sebe nazivaju navijačima, a tako ne bi trebalo da se navija", istakao je maestralni Brazilac
Objavljeno:

Čini se da je sagi Everton Luiz konačno došao kraj! I to tako što se sam igrač ponovo oglasio i sve razjasnio. Kako se oseća, ko mu je pomogao, šta se zapravo desilo, kao i mnogo toga drugog.

I mi smo pisali priču na ovu temu, o tome kako mnogi Srbi generalizuju ponašanje pojedinaca sa Radove tribine, pa svim pripadnicima naše nacije daju epitet rasista, što, naravno, nije tačno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

A, i Evertonove izjave o tome potvrdiće naš stav.

- Mnogo bolje se osećam sad nego u nedelju. Tad sam psihički bio loš, ali to je iza mene. Dobio sam veliku podršku u međuvremenu. Na takvim porukama sam zahvalan saigračima, pomogli su mi da prebrodim situaciju, zatim ljudima iz kluba, navijačima i ljudima iz svih krajeva sveta što su ih slali. Sad je sve u redu - počeo je emotivni Južnoamerikanac.

- Ne menjam mišljenje o Srbiji i njenim ljudima. Ono što se desilo u nedelju je bio izolovani incident u kome je učestvovalo pet, šest, deset ljudi... Sebe nazivaju navijačima, a tako ne bi trebalo da se navija. Ranije, dok sam bio u Švajcarskoj, dešavalo se da moju suprugu i ćerku vređaju na rasnoj osnovi u prodavnici, ovo je prvi put u karijeri da sam tako nešto doživeo na terenu - rekao je i odmah kupio sve Srbe, koji su ikada sumnjali u njegove emocije prema našoj zemlji i narodu.

A, onda, nastavio je o incidentu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.