Loš debi za Ivanovića u srpskom derbiju, Tošić asistent, Zlatan i Džeko obeležili veče! (VIDEO)
Foto: lOGO

liga evrope, 1/16 finala

Loš debi za Ivanovića u srpskom derbiju, Tošić asistent, Zlatan i Džeko obeležili veče! (VIDEO)

Ljubitelju fudbala su se nauživalu na otvaranju nokaut faze drugog po rangu takmičenja u Evropi
Objavljeno: 23:19h

Imao je samo par minuta kasnije dobru priliku Marsijal, ali je njegov udarac uspeo da odbrani raspoloženi Rufije. Desetak minuta kasnije, nova šansa za Junajted, Pogba je šutirao nakon sjajnog okreta ali je za malo bio neprecizan. Nova prilika za Pogbu u 68. minutu, nakon sjajnog centaršuta Blinda iz slobodnog udarca sa leve strane, bivši igrač Juventusa je glavom sa samo par metara pogodio prečku! Sjajnu priliku je samo pet minuta kasnije na drugoj strani imao Nolan Ru, ali je njegov udarac završio preko gola Serhija Romera. Ipak, samo dva minuta kasnije, sjajan prodor Rašforda po levoj strani. On je prišao do gol-aut linije, duboko u šesnaestercu gostiju, zavrnuo loptu ka sredini, a na pravom mestu se našao Ibrahimović koji tako postiže svoj četvrti golu ovom takmičenju ove sezone.

Konačan rezultat postavio je upravu iskusni Šveđanin, kada je u 85. minutu sa kreča savladao Rufijea. Odbrana Sent Etjena je skrivila penal upravo nad njim. Viljareal je na "Stadionu od keramike" ugostio Romu, a "Vučica" je slavila lakše od očekivanog sa 0:4 (0:1).

Poveli su u 32. minutu preko Brazilca Emersona, ispostavilo se da je to bio jedini gol u prvom delu igre. Nakon 20 minuta igre u nastavku, najbolji strelac tima sa "Olimpika" ove sezone, Edin Džeko, povisio je na 0:2. Pokušao je Eskriba da prodrma domaćina uvođenjem Adrijana i bivšeg igrača Reala Čeriševa, ali ništa nije urodilo plodom. Igrao se 79. minut kada je Džeko postigao svoj drugi gol, a Bosanac je het-trik kompletirao u 86. minutu za konačnih 0:4.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.