Loš debi za Ivanovića u srpskom derbiju, Tošić asistent, Zlatan i Džeko obeležili veče! (VIDEO)
Foto: lOGO

liga evrope, 1/16 finala

Loš debi za Ivanovića u srpskom derbiju, Tošić asistent, Zlatan i Džeko obeležili veče! (VIDEO)

Ljubitelju fudbala su se nauživalu na otvaranju nokaut faze drugog po rangu takmičenja u Evropi
Objavljeno: 23:19h

Fudbaleri Mančester junajteda slavili su na svom stadionu protiv ekipe Sent Etjena.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Na kraju je bilo 3:0 (1:0) za Murinjove izabranike, koju su jedva "izvukli živu glavu" u prvom poluvremena od konstantnih napada Francuza, da bi u drugom delu u potpunosti kontrolisali meč. Utakmicu je bolje otvorio gost, imali su par dobrih situacija pred golom Serhija Romera, ali nisu uspeli pošteno da mu priprete. Nakon toga, kreće serija opasnih napada Junajteda, prvi je pripretio Marsijal, dobrim šutem sa oko 20 metara iskosa.

Pet minuta nakon te prilike, Vertut je srušio Ibrahimovića na ivici kazenenog prostora gostiju, a Šveđanin je rešio da sam izvede sloboda udarac. Nakon njegovog šuta lopta je posle "karambola" u kaznenom prostoru gostiju završila iza leđa Stefana Rufijea, Junajted je poveo.

Nakon toga, sjajnu priliku je imao Huan Mata, Pogba ga je poslužio kao na tacni, ali je udarac omalenog Španca odlično ukrtio Rufije. Pokušao je Mata odbitak da smesti u mrežu, ali je Rufije ponovo izašao kao pobednik. Ipak, od tog trenutka krenula je inicijativa Sent Etjena, koji je imao sijaset prilika do kraja prvog dela igre. Promašivali su redom Saive, Hamuma i Mone-Pake, Romero je nekako ostao nesavladan. Imao je u međuvremenu sjajnu priliku Ibrahimović, ali je njegov udarac nakon odbitka, sa samo par metar od gola gostiju otišao preko prečke. Ipak, druga "pesma" u nastavku igre, Mančester je zaigrao daleko ažurnije nego u završnici prvog dela, a u 49. minutu je Ibrahimović postigao gol, ali je on poništen jer se Šveđanin našao u ofsajd poziciji.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.