Bivši igrač Zvezde ispričao stravičnu priču o boravku u Srbiji: Plašio sam se da će mi oduzeti ćerku, a mene i ženu deportovati!
Foto: Beta

za njega je to bio horor

Bivši igrač Zvezde ispričao stravičnu priču o boravku u Srbiji: Plašio sam se da će mi oduzeti ćerku, a mene i ženu deportovati!

Brazilski defanzivac je imao potresnu ispovest za tamošnju ESPN
Objavljeno: 12:02h
foto: Filip Plavčić

Grofu je potreban, ali zašto Zvezda nije reagovala na sjajne uslove koje je dobila da vrati bivšeg igrača?

- Dokumenta za moju porodicu nisu bila odgovarajuća. Imali smo problema sa boravišnom vizom, a imao sam dogovor da će to biti odgovornost kluba. Išao sam i u policiju po objašnjenje, ali u klubu su sve gurali pod tepih i govorili "Sutra ćemo. Brazilskim klubovima je potrebno još vremena.". Imao sam glavobolje na treninzima i utakmicama. Ekipi je išlo dobro, pobeđivali smo u skoro svim utakmicama i znali smo da ćemo biti šampioni, to je bilo samo pitanje vremena, ali mene su brinule druge stvari - rekao je Edson i nastavio:

- Bilo je mnogo neprospavanih noći, a tih pet meseci u Srbiji bilo je veoma komplikovano. Nisam imao mira, kao ni moja porodica. Moja žena je bila u osmom mesecu trudnoće i plakala i bili smo uplašeni. To je bio moj prvi angažman van Brazila i sve se dogodilo veoma brzo, što je bio šok.

foto: Beta

Edson je rekao da se porodična drama samo uvećavala vremenom i da su prepušteni sami sebi počeli da se brinu za svoje nerođeno dete.

- Sve smo isplanirali da se naša devojčica rodi u Srbiji, ali smo se uplašili da ne budemo deportovani. Dobili smo tri meseca da sve rešimo ili da se vratimo. Mogli su da nas deportuju, a da naša ćerka ostane jer bi bila srpska državljanja. Razgovarali smo sa advokatima i preduzeli smo sve, pa je moja žena u osmom mesecu došla u Masejo gde se rodila naša ćerka.

On je još dodao da je svojoj porodici pokušavao da ublaži situaciju u kojoj se nalazio u Srbiji, ali da su oni osetili, jer situaciju u kojoj se našao nije bilo lako prikriti.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.