Bivši igrač Zvezde ispričao stravičnu priču o boravku u Srbiji: Plašio sam se da će mi oduzeti ćerku, a mene i ženu deportovati!
Foto: Beta

za njega je to bio horor

Bivši igrač Zvezde ispričao stravičnu priču o boravku u Srbiji: Plašio sam se da će mi oduzeti ćerku, a mene i ženu deportovati!

Brazilski defanzivac je imao potresnu ispovest za tamošnju ESPN
Objavljeno: 12:02h

Edson Silva je stigao pre godinu dana u Crvenu zvezdu, kao pojačanje na poziciji štopera, ali je vrlo brzo primećeno da Brazilac ne zadovoljava kvalitete šampiona Srbije, pa je došlo do rastanka već posle šest meseci.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Međutim, sada u svetlu poslednjih dešavanja i objave FIFPro da se fudbalerima ne preporučuje da dolaze u Srbiju zbog loših uslova i stanja, Edson se javio iz Brazila u ispovesti za tamošnji "ESPN" u kojoj je naveo da je proživeo pravi horor dok je boravio u našoj zemlji.

foto: Beta

OVAJ TIM NE BI BRINUO ZA EVROPSKO PROLEĆE! Da se Zvezda i Partizan spoje, u Evropi bi nastao vatromet! (VIDEO)

- U Srbiji sam proveo pet meseci i susreo sam se sa mnogim problemima. Nisu mogli da mi dostave dokumenta za mene i porodicu, plate su kasnile i posle mnogo razmišljanja sam shvatio da bi najbolje bilo da raskinem ugovor - započeo je priču Edson.

Zvezda konačno dovodi klasnog napadača! Od njega se mnogo očekuje! (VIDEO)

Kako je sam ispričao, brazilski štoper je u našu zemlju došao sa trudnom ženom koja je bila u osmom mesecu trudnoće i sinom koji ima sedam godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.