Verovali ili ne! Fudbaler Zvezde odbio svetskog velikana zbog ljubavi prema klubu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

i zemlji!

Verovali ili ne! Fudbaler Zvezde odbio svetskog velikana zbog ljubavi prema klubu! (VIDEO)

- Iako sam imao nekoliko lošijih utakmica prezadovoljan sam ovom polusezonom. Dao sam nekoliko golova, što je odlično za poziciju na kojoj igram.
Objavljeno: 20:16h

- Iako sam imao nekoliko lošijih utakmica prezadovoljan sam ovom polusezonom. Dao sam nekoliko golova, što je odlično za poziciju na kojoj igram. Takođe imao sam i asistencije što je jako važno. Imam dobar centaršut, ali volim i da šutarim iz daljine direktno na gol kada mi se za to ukaže prilika. Cela ekipa izgledala je odlično, posebno u drugom delu polusezone. Imamo kontinuitet zajedničkog igranja, svi smo dobri drugari i to nam je mnogo pomoglo da zabeležimo dobre rezultate. Siguran sam da ćemo nastaviti sa pobedama i nakon pause, to se od nas očekuje, a i sami sebi uvek postavljamo najviše ciljeve.

Malo se previše opustio: Bivši igrač Zvezde uhvaćen u oblaku dima! (FOTO) Mladi levi bek zna čime u igri može da se pohvali, a šta bi trebalo da popravi. - Kao najveći kvalitet u igri istakao bih brzinu i centaršut, dribling i skok, često igram glavom zbog visine. Trebalo bi da radim još kako bih popravio igru u defanzivi i čvrstinu.

I Terzić potvrđuje da u ekipi omladinaca vlada odlična atmosfera.

Zvezdina deca u Partizanu i obratno: Fudbalsku školu učili na jednoj, a završavali na drugoj strani Topčidera! (FOTO) (VIDEO) - U ekipi zaista vlada odlična atmosfera, svi smo jako dobri drugari. Najviše vremena provodim sa Lukom Ilićem, Milošem Nikolićem, Dejanom Joveljićem, sa n jima se najbolje razumem i na terenu i van njega. U slobodno vreme volim da igram igrice na Soniju, tu smo Luka i ja najbolji i kada igramo zajedno ne može niko da nas pobedi. Svoje snove Terzić planira da ostvari na Marakani.

USLOVLJAVANJA, DUGOVANJA! Zvezdan Terzić otkrio šta se to dešavalo sa Grofom Božovićem! (FOTO) - U budućnosti planiram prvo da zaigram za prvi tim Crvene zvezde, da ostavim trag u klubu i tek kada to ispunim biću spreman da se okušam u inostranstvu. Smatram da bi mom stilu igre najviše odgovarala španska liga. Takođe, volim i italijanski stil fudbala. Već sam imao ponudu da pređem u mlađe kategorije Juventusa, ali želeo sam da pravilno prođem razvojni period u svojoj zemlji i u klubu koji volim. Ne bih sebi oprostio da ne ostvarim san da debitujem za Zvezdu – poručio je Terzić.

POTVRĐENO! Velika Zvezdina želja prvog januara oblači crveno-beli dres! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.