Verovali ili ne! Fudbaler Zvezde odbio svetskog velikana zbog ljubavi prema klubu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

i zemlji!

Verovali ili ne! Fudbaler Zvezde odbio svetskog velikana zbog ljubavi prema klubu! (VIDEO)

- Iako sam imao nekoliko lošijih utakmica prezadovoljan sam ovom polusezonom. Dao sam nekoliko golova, što je odlično za poziciju na kojoj igram.
Objavljeno: 20:16h

Nedavno je profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom potpisao mladi Aleksa Terzić.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

To je očigledno bio odličan motiv za levog beka da još napornije radi i na terenima omladinske lige sjajnim igama opravda poverenje koje mu je klub ukazao. Sanja svoj debi za prvi tim i spreman je da sačeka svojih „pet minuta”.

- U Crvenu zvezdu došao sam 2010. godine iz Mladenovca gde sam do tada trenirao fudbal. Prošao sam probu na kojoj je bilo dosta nas koji smo želeli da postanemo deo Zvezde i igrali smo protiv tadašnjeg prvog tima omladinaca. Tu utakmicu sam igao na desnom krilu, i to je pozicija koju sam zauzimao tokom cele prve sezone po dolasku – prisetio se svojih početaka u Zvezdi Terzić.

ODLUKA JE PALA: Posle 12 dana ćutnje i spekulacija Grof konačno progovorio! Nedugo potom usledila je promena pozicije u timu. - Igrao sam i levo i desno krilo na početku, a poslednje dve sezone u Zvezdi zauzimam mesto levog beka jer mi je leva noga jača. Mogu da pokrivam celu levu stranu terena, a sada sam se već navikao da igram na mestu beka i tu se prijatno osećam. Ne bih menjao ovu poziciju, na njoj imam dosta prostora za igru, a i u napadu je mnogo jača konkurencija. Možda po konstituciji ne izgledam kao bek pošto sam visok, ali imam brzinu i to mi mnogo pomže za igru na ovoj poziciji.

KATAI NE ZNA ZAŠTO NE IGRA: Možda trener ne voli Srbe! Imao je prilike da mnogo toga nauči od doskorašnjeg Zvezdinog beka. - Prošle sezone sam dosta gledao Ibanjeza, odličan igrač i levi bek. Trudio sam se da od njega „ukradem” neke poteze i način igre. Ako pričamo o igračima na koje se ugledam van Zvezde tu je pre svega Marselo, levi bek Reala, mnogo mi se dopada kako on igra.

Legende Zvezde i Partizana uz Zvonka: Veče za Miloja uz Sašu Ilića, Vitakića, Binića... (FOTO) Terzić očekuje da će se dobre igre Zvezdinih omladinaca nastaviti i u prolećom delu prvenstva.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.