Droga, sex, ubistva, skandali! Najveće tragedije naše estrade: 90-ih bili zvezde, a 2000-te ih progutale! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Youtube

slava ih ubila

Droga, sex, ubistva, skandali! Najveće tragedije naše estrade: 90-ih bili zvezde, a 2000-te ih progutale! (FOTO)

Oni koji nisu odrastali devedesetih verovatno ne znaju za njih, a i estrada kao da ih je zaboravila
Objavljeno: 09:36h

Nebo Monteniger

Nebojša Saveljić (Nebo, Sky), brat bivšeg jugoslovenskog fudbalskog reprezentativca Niše Saveljića, bio je drugi član crnogorskog hip-hop tandema Monteniggers (pored Igora Lazića) koji se probio hitovima "Ducka Diesel", "So i tekila", "Tako ti je kako ti je", "Aj...Aj (pa se groz grad zajebaj)", "Bljump"...

Poginuo je u jesen 1999. u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Podgorica - Cetinje. Ta tragedija podstakla je Igora Lazića da sa Vladom Georgijevim snimi duetsku pesmu "Ne brže od života", posvecenu Nebojši.

Inače, hit sa prvog albuma Monteniggersa "Ducka Diesel", posvećen je Dušku Nikoliću, članu prve postave grupe, koji je umro od leukemije nedugo nakon izdavanja albuma.

Ksenija Pajčin

Ksenija Pajčin je pažnju na sebe prvo skrenula kao plesačica, a onda i kao pevačica dens grupe Duck koja se probila hitom "Dačo volim te".

Brzo je prešla u solo vode, a paralelno stekla i reputaciju fatalne žene. Prvi skandal u kojem je bila pomenuta je kada je ispred kluba Četiri sobe 1998. godine Zvezdan Slavnić, njen tadašnji dečko, upucao Olivera Jovanovića, spekulisalo se baš zbog sukoba oko Ksenije, mada je ona to demantovala.

Posle je bila u tajnoj vezi sa fudbalskim reprezentaivcem Ivicom Dragutinovićem, šuškalo se o romansi s Acom Lukasom, družila se sa Karamelom i JK...

Burnu romansu sa manekenom Filipom Kapisodom počela je 2008. i uvek pričala da je Filip, iako mlađi od nje 10 godina, muškarac koji je voli iskrenije od svih s kojima je bila pre njega. I čak ni saobraćajku koju su doživeli početkom 2010, što su mnogi protumačili kao Filipov pokušaj da ih još tada oboje usmrti, nije doživela kao upozorenje. Dva meseca kasnije, Filip ju je ubio pištoljem, a potom izvršio samoubistvo.

(Espreso.co.rs/ Izvor: 24sata.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.