Droga, sex, ubistva, skandali! Najveće tragedije naše estrade: 90-ih bili zvezde, a 2000-te ih progutale! (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Youtube

slava ih ubila

Droga, sex, ubistva, skandali! Najveće tragedije naše estrade: 90-ih bili zvezde, a 2000-te ih progutale! (FOTO)

Oni koji nisu odrastali devedesetih verovatno ne znaju za njih, a i estrada kao da ih je zaboravila
Objavljeno: 09:36h

Tih devedesetih bili su glavne muzičke zvezde u svojim žanrovima, ali ih je sledeća decenija dočekala sa tragičnim krajem.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nino

Nino Rešić je devedesetih bio jedan od najpopularnijih narodnjaka, a hitovi su mu bili "Usne vrele kao žar", "Šta ću mala s tobom", "Što mi noći nemaju svanuća", kao i duet "Divlja devojka" sa Draganom Mirković.

Međutim, izgleda da Nino nije znao baš da se nosi sa slavom - ubrzo je postao poznatiji po skandalima. Utapanje u alkoholu, afere sa koleginicama, pa ženama njegovih kolega, razvod, priznanje da ima vanbračnu ćerku, svađe sa medijima, promena vere, golišave fotografije... Svega je tu bilo.

Preminuo je u oktobru 2007, u 44. godini od perforacije pankreasa izazvane dugogodišnjim alkoholizmom. Umro je u Bijeljini, u velikoj bedi, kao podstanar, zaboravljen i odbačen, bez novca i volje za životom.

Rođa Raičević

"Draga", "U zemlju pao bih od stida", "Ti ćes sa njim, a gde ću ja", "U tebe sam zaljubljen", "Tako je suđeno" - sve su to hitovi koji se i danas mogu čuti i po kafanama i po finijim mestima, a pevao ih je Rođa Raičević.

Bio je pevač i kompozitor narodne i zabavne muzike, svirao je violončelo i klavir, sarađivao je sa brojnim imenima sa naše estrade, a predstavio je široj publici Vlada Georgieva.

Preminuo je 2001. u 44. godini u jednom stanu u Beogradu, a zvanični uzrok smrti je predoziranje kokainom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.