BIVŠI LJUBAVNICI SE SRELI U RESTORANU! Gastoz se ludo provodio, a kada se Zorica pojavila obrukao je najstrašnije! (FOTO)
Foto: Printskrin: Instagram/gasttozz.official

kakav blam, kakva korpa!

BIVŠI LJUBAVNICI SE SRELI U RESTORANU! Gastoz se ludo provodio, a kada se Zorica pojavila obrukao je najstrašnije! (FOTO)

Gastoz je stigao u restoran nešto oko 22 časa i sa prijateljima se smestio za sto, gde su mu se ubrzo pridružili Soraja Vučelić, Luna Đogani, Indi i Ognjen Amidžić

Objavljeno:

- Čudno je to što se čak nisu ni pozdravili. Da li je Zorica očekivala da joj Nenad priđe ili ne, to ne znam, ali nekada su bili u velikoj ljubavi, a sada se prave da se ne poznaju. Baš je bilo neprijatno. On joj se čak nije javio ni kada je odlazio, a prošao je tik uz separe u kojem je ona sedela - dodaje naš izvor.

Dok je on napuštao restoran, Zorica je završavala večeru i pravila se da je ne dotiče to što je on ne konstatuje.

- Zorica nije dala nijedan jedini znak da je primetila Nenada. Verovatno ju je povredilo to što je Gastoz prošao pored nje kao da je ne poznaje - završava izvor.

Zorica je nakon večere proćaskala sa drugaricom, slikale su se, a sat kasnije su napustile restoran.

foto: Printscreen/Instagram/zoricadukic_official

Podsetimo, Nenad i Zorica smuvali su se krajem 2015, nakon Zoričinog povratka u rijaliti „Parovi”. Ljubav je cvetala, ali tokom trajanja rijalitija nekoliko puta su se svađali i raskidali, da bi se potom mirili. Čak su nakon izlaska iz rijalitija zajedno putovali na daleke i luksuzne destinacije. Ipak, kraj ljubavi definitivno je usledio početkom 2017. godine, a sve u momentima kada je Gastozu bilo najteže jer mu je preminula majka. Zorica je čak i na sahrani izazvala skandal jer je terala predstavnike medija.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.