BIVŠI LJUBAVNICI SE SRELI U RESTORANU! Gastoz se ludo provodio, a kada se Zorica pojavila obrukao je najstrašnije! (FOTO)
Foto: Printskrin: Instagram/gasttozz.official

kakav blam, kakva korpa!

BIVŠI LJUBAVNICI SE SRELI U RESTORANU! Gastoz se ludo provodio, a kada se Zorica pojavila obrukao je najstrašnije! (FOTO)

Gastoz je stigao u restoran nešto oko 22 časa i sa prijateljima se smestio za sto, gde su mu se ubrzo pridružili Soraja Vučelić, Luna Đogani, Indi i Ognjen Amidžić

Objavljeno:

Da stara ljubav zaborava, nema slučaj je sa mnogim poznatim ličnostima, ali ne i sa Nenadom Marinkovićem Gastozom i Zoricom Dukić. Paparaco je uslikao bivše ljubavnike u jednom restoranu, gde se nisu ni pozdravili.

Što bi naš narod rekao, Gastoz je pored bivše devojke prošao kao da je vazduh.

foto: Printskrin: Instagram/gasttozz.official

Marinković je u jedan beogradski restoran stigao nešto oko 22 časa i sa prijateljima se smestio za sto. Ubrzo su mu se pridružili Soraja Vučelić, Luna Đogani, Indi i Ognjen Amidžić, pa su se dobro provodili uz večeru i piće.

Međutim, u jednom momentu, u restoran je u pratnji drugarice ušla Gastozova bivša devojka Zorica Dukić. Iako su mnogi u kafiću pomislili da će se bivši par barem pozdraviti, to se nije dogodilo, već se Dukićeva smestila u potpuno drugi kraj restorana.

- Ona je pogledala na Nenadovu stranu i potom se sa drugaricom uputila suprotno od njega. Sela je u separe i počele su da ćaskaju. Ubrzo im je stigla večera, a Dukićeva je sve vreme u ruci držala telefon, koji se čak u jednom momentu i ispraznio, te je zamolila konobare da joj donesu punjač - kaže izvor koji se zatekao na licu mesta.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.