VELIKO SLAVLJE U DOMU ANABELE ATIJAS: Luna sve podelila JAVNO, danas je POSEBAN DAN za njenu baku, baš EMOTIVNO
Luna Đogani, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

predivno

VELIKO SLAVLJE U DOMU ANABELE ATIJAS: Luna sve podelila JAVNO, danas je POSEBAN DAN za njenu baku, baš EMOTIVNO

Svih ovih godina im je velika podrška

Objavljeno: 11:12h

Luna Đogani i pored dve male ćerke stiže da posveti vreme i ostalim članovima svoje porodice, pa se tako nedavno potrudila da svojoj baki Jadranki upriliči nezaboravan 70. rođendan.

Naime, majka Anabele Atijas juče je proslavila jubilej, a njena najstarija unuka joj je za rođendan poklonila sliku na kojoj su svi članovi njene porodice.

Kako nisu stigli nikada da naprave pravu porodičnu fotografiju, ona je angažovala ljude koji su oslikali likove svih njihovih najmilijih.

Luna Đogani čestitala rođendan baki
Luna Đogani čestitala rođendan bakifoto: prentscreen/instagram/luna_djogani

- Moja baka puni 70 godina! Vau. Jedna od najemotivnijih, najpametnijih i najboljih ljudi koje poznajem. Ona je uvek bila prava baka i pružala bezuslovnu ljubav svima nama... Volim te bako - napisala je ona uz jednu njihovu staru fotku.

Kada je Jadranka videla svoj rođendanski poklon, nije mogla da savlada emocije, te se odmah rasplakala.

Emotivna objava Lune Đogani
Emotivna objava Lune Đoganifoto: prentscreen/instagram/luna_djogani

- Uvek je brinula o svima i davala sve za sve svoje najdraže, a danas smo mi nju obradovali i iznenadili slikom gde se nalaze njena najdraža bića! Neki više nisu pored nas, ali u našim srcima su svakako. Ovo je najlpeši poklonom koji smo joj do sada poklonile - napisala je Luna i označila majku Anabelu i tetku Romanelu.

Podsetimo, tokom rata u Bosni i Hercegovini, Anabela je sa majkom i sestrom izbegla iz rodnog Goražda u Švedsku, a posle nekoliko godina je došla u Beograd gde je započela uspešnu karijeru. S druge strane, Jadranka je ostala da živi u Švedskoj, ali je sa naslednicom održala blizak odnos, te je ona svih ovih godina isticala koliko joj je velika podrška.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović Prenela: I.R. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.