KO SE SEĆA KAD SE ATINA OPROSTILA OD TOZOVCA TAKO ŠTO JE SAHRANILA DRUGOG PEVAČA? Srbi su i danas FRAPIRANI BLAMOM
Foto: Printscreen

viralno

KO SE SEĆA KAD SE ATINA OPROSTILA OD TOZOVCA TAKO ŠTO JE SAHRANILA DRUGOG PEVAČA? Srbi su i danas FRAPIRANI BLAMOM

Ponovo se pojavila objava koja je šokirala našu javnost

Objavljeno:

Verujemo da se svi sećate kada je preminuo legendarni Predrag Živković Tozovac da su svi poznati se oglašavali i opraštali od "gospodina narodne muzike".

On je izgubio bitku sa životom na Vojnomedicinskoj akademiji usled posledica koronavirusa, u 85. godini života, a mnogi poznati su tom prilikom izrazili veliko žaljenje povodom ove smrti.

Predrag Živković Tozovac
Predrag Živković Tozovacfoto: Zorana Jevtić

Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, se tada izblamirala "za sve pare" na svom Fejsbuku, a i dan danas je ova fotografija izvor smeha za neke ljude na Internetu, budući da je ponovo postala viralna na mrežama.

Atina Ferari se tada izblamirala 'za sve pare'
Atina Ferari se tada izblamirala "za sve pare"foto: Nemanja Pančić

Atina je tada javno izjavila saučešće porodici preminulog pevača, ali umesto slike Tozovca, stavila je sliku Radeta Jorovića.

“Dragi kolega i prijatelju, nema te više među živim. Živećeš večno, dobri moj! Počivaj u miru, Tozovče”, napisala je Markovićeva na zajedničkoj fotografiji sa Jorovićem i tako sve ostavila u šoku.

Ovo je sve šokiralo
Ovo je sve šokiralofoto: Facebook printscreen/ Kristina Atina Marković

Podsetimo, Rade danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinara, a jednom prilikom se prisetio kako je to nekada bilo.

- Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000 dinara. Ali dobro ja imam malo tantijema od izvođačkog prava, ima malo i koncerata pa se skupi dovoljno. Uvek se setim i kad imam i kad nemam ko sam bio i ko sam sad. Samo se setim one faze kad sam bio niko i ništa i kažem: polako. Sve će biti. E sad dokle ću da živim ne znam. Hvala Bogu neka bude 105 pa opet - rekao je on za medije.

Rade danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinara
Rade danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinarafoto: Zorana Jevtić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

04:15

MALOUMNE DEVOJKE BEZ RODITELJA ZASIGURNO POSTAJU KU...! Atina Ferari: Družim se sa jako bitnim ljudima, STARLETE ZARAĐUJU OD SE*SA

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.