OTAC TAMARE ĐURIĆ SE OGLASIO PRVI PUT! Upropastili su mi dete, neka im je na čast i njima i njihovoj deci! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pobesneo načisto

OTAC TAMARE ĐURIĆ SE OGLASIO PRVI PUT! Upropastili su mi dete, neka im je na čast i njima i njihovoj deci! (FOTO)

Predrag Đurić, otac starlete Tamare Đurić, koja u teškom stanju već tri nedelje leži na VMA, kivan je na estetskog hirurga koji je njegovoj ćerki u privatnoj klinici operacijom uvećao zadnjicu
Objavljeno: 08:50h

Predrag ističe da ne želi da daje informacije o zdravstvenom stanju svoje ćerke i prognozama lekara, ali smo mi pokušali da saznamo bar kako se osećaju njegova supruga Vesna i on zbog životne drame kroz koju prolazi njihova ćerka poslednjih dvadesetak dana.

- Valjda znate kako se oseća svaki roditelj kad mu je dete bolesno. Vi sigurno bolje znate od mene kako može jedan roditelj da se oseća u ovakvoj situaciji. Ne bih da govorim ništa, zaista, ne želim da potresam dete - rekao je Đurić i insistirao da ga više ne pitamo o Tamari, jer smatra da ne treba da govori o njoj za medije dok ona leži u bolnici. Ipak, nismo mogli da ne primetimo bol i bes u njegovom glasu dok je razgovarao sa nama jer, kako saznajemo, ni on ni supruga Vesna već nedeljama ne spavaju zbog svega što se Tamari dogodilo.

foto: Printscreen/Instagram/tamarastar89

Prema poslednjim informacijama, Tamaru Đurić su pre nekoliko dana pregledali lekari iz inostranstva i ustanovili da nova operacija ne dolazi u obzir jer bi bila visokorizična, odnosno, starleta je možda ne bi preživela. Za sada, Tamari lekari preporučuju da se leči antibioticima i da promeni način života - da provodi vreme u šetnji na planini kako bi sanirala posledice nastale usled pucanja silikona. Tamara je pre silikona u zadnjici imala ubrizgane akva filere, ali joj oni nisu bili dovoljni, pa je otišla u privatnu kliniku, gde je počela agonija koja traje do danas.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.