OTAC TAMARE ĐURIĆ SE OGLASIO PRVI PUT! Upropastili su mi dete, neka im je na čast i njima i njihovoj deci! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

pobesneo načisto

OTAC TAMARE ĐURIĆ SE OGLASIO PRVI PUT! Upropastili su mi dete, neka im je na čast i njima i njihovoj deci! (FOTO)

Predrag Đurić, otac starlete Tamare Đurić, koja u teškom stanju već tri nedelje leži na VMA, kivan je na estetskog hirurga koji je njegovoj ćerki u privatnoj klinici operacijom uvećao zadnjicu
Objavljeno: 08:50h

Tamarin tata smatra da lekar nije dobro uradio svoj posao, te da je njegovom greškom Tamari danas ozbiljno ugroženo zdravlje i da je mogla da umre na Veliki petak, kada joj se silikon izlio u telo.

S druge strane, Tamarin tata zahvalan je doktoru sa Vojnomedicinske akademije koji je njegovom detetu spasao život, kao i čitavom timu lekara koji danima brinu o Tamari.

Đurićeva je nedavno izjavila da su njeni roditelji mnogo zabrinuti zbog njenog narušenog zdravlja i naglog gubitka kilograma, kao i da je sve ovo za njih veliki šok, jer ona krije od njih kada radi estetske korekcije na telu.

foto: Printscreen

- Tata i mama su mnogo potreseni. Ja nikada njima nisam pričala o svojim operacijama. Dešavalo se da me ne vide po nekoliko nedelja i onda kada odem kod njih kući, oni i ne primete da sam nešto radila. Mama je najviše uplašena zbog mojih kilograma - rekla je Tamara nedavno.

- Doktoru koji je Tamari ugradio silikon neka je na čast, i njemu i njegovoj deci. Njemu neka ide na čast to što je uradio mom detetu. Njegovoj etici i profesiji. S druge strane, od srca se zahvaljujem doktoru Stepiću na njegovoj stručnosti i zalaganju, kao i celoj VMA, koja sada brine o zdravlju mog deteta - kaže za potreseni otac, očigledno ljut na hirurga koji je, prema pisanju pojedinih medija, Tamari ugradio silikon lošeg kvaliteta, to jest kineske proizvodnje, a za koji je, da muka bude veća, dala mnogo novca.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.