GODINAMA NE GOVORI SA OCEM, A UNUKE NIKAD NIJE VIDEO! Potresna životna priča Ane Kokić! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bolno odrastanje

GODINAMA NE GOVORI SA OCEM, A UNUKE NIKAD NIJE VIDEO! Potresna životna priča Ane Kokić! (FOTO)

Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima - priča izvor blizak pevačici
Objavljeno:

- Kad nas je napustio, nisam mogla da shvatim ozbiljnost majčinog i njegovog razlaza. Oni su se sudski razveli 1999, u vreme bombardovanja. U početku smo se viđali, pa se to proredilo. Kada sam shvatila da se sa ocem uvek viđam na svoju inicijativu, rešila sam da više ne insistiram na tome. Bilo mi je teško, ali... Godinama ga nisam videla. Teško mi je i sada, ali mi je u samom početku bilo mnogo teže - ispričala je pevačica pre desetak godina i dodala da je u tom periodu morala dosta da radi, kako bi pomogla majci i sestri.

- Mama je radila u državnoj firmi. Mala plata, jedva smo sastavljali kraj s krajem. Dobila sam ponudu iz Austrije, koju sam prihvatila. Otišla sam trbuhom za kruhom i tamo četiri meseca pevala. Kad sam se vratila kući, rekla sam mami: „Sada mi je cilj da osvojim Beograd" - rekla je Ana, koja je, kako se navodi, deo honorara odvajala za očeve kockarske dugove.

foto: Zorana Jevtić

Bonus video:

SEKA SE NALJUTILA NA ŠMINKERA: Iskritikovala ga, ali ovaj njegov POTEZ nije očekivala!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.