GODINAMA NE GOVORI SA OCEM, A UNUKE NIKAD NIJE VIDEO! Potresna životna priča Ane Kokić! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

bolno odrastanje

GODINAMA NE GOVORI SA OCEM, A UNUKE NIKAD NIJE VIDEO! Potresna životna priča Ane Kokić! (FOTO)

Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima - priča izvor blizak pevačici
Objavljeno:

Pevačica Ana Kokić je, ubrzo posle razvoda svojih roditelja, kako navodi Kurir, prestala da komunicira sa ocem Stevom, koji njene ćerke Ninu i Teu zna samo preko slika.

Ana već 17 godina ne razgovara sa ocem, koji je, prema pisanjima dnevnog lista napustio nju, njenu sestru Maju i majku Branku kad je pevačica bila tinejdžerka.

Čak ni rođenje njenih ćerki Nine i Tee nije uspelo da popravi njen odnos sa ocem. On, navodno, devojčice nije ni upoznao. Viđao ih je samo na fotografijama, koje je dobijao od članova svoje porodice koji su u kontatku s njegovom ćerkom. Jedna od njih bila je i njegova majka, po kojoj je Ana dobila ime, a koja je juče sahranjena na groblju Lešće.

Anin otac živi na Konjarniku. U tom beogradskom naselju, na jednoj pijaci, radila je Anina pokojna baka. Ekipa Kurira je razgovarala s njenim prijateljima s pijace i oni su za nju imali samo reči hvale. Kažu, znaju da je pevačica njena unuka, ali nikad je nisu videli.

foto: Damir Dervišagić

- Ana je bila u kontaktu s bakom do njene smrti. U njihovoj porodici su narušeni odnosi, Ana ne govori sa ocem već godinama. Stevo nikada nije video njene ćerke, ali kad god je dolazio na pijacu da obiđe majku, uvek nam je pričao o njima. Imao je njihove slike i stalno ih je pokazivao. Voleo bi on sigurno da se pomiri sa Anom, ali... Znam da je on pre imao problema s kockom, valjda su se zato i razišli - ispričala je prodavačica sa pijace koja je dugo poznavala Aninu baku.

Kokićeva izbegava da govori o tome. Samo je jednom, na početku karijere, rekla da nije u dobrim odnosima sa ocem.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.