STIŽU PRINOVE, I TO DVE: Jovana i Željko Joksimović očekuju blizance! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

stižu rode!

STIŽU PRINOVE, I TO DVE: Jovana i Željko Joksimović očekuju blizance! (FOTO)

Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće
Objavljeno: 11:31h

Voditeljka Jovana Joksimović najveću podršku dobija od supruga Željka, koji je svakodnevno obasipa pažnjom i poklonima. Jovanu nedeljama unazad publika nije viđala na malim ekranima i ispostavilo se da je voditeljka jutarnjeg programa „Pinka“ imala najlepši razlog za to.

Ona je tokom prve trudnoće izjavljivala da nije razmažena trudnica, te da joj suprug udovoljava u svemu.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Nisam trudnica koja stalno ima zahteve i neke specijalne želje, osim što spavam više nego inače. Željko je uvek pažljiv prema meni - izjavila je voditeljka tokom prve trudnoće.

Podsećamo, ovaj par se upoznao 2008, kada su zajedno vodili Evroviziju, koja se tada održavala u Beogradu. Venčali su se četiri godine kasnije na Maldivima, a dve godine nakon toga organizovali su crkveno venčanje u Beogradu, kojem su prisustvovali njihovi mnogobrojni prijatelji. Popularni pevač iz prvog braka ima 22-godišnju ćerku Minu, koja se odlično slaže sa bratom Kostom.

foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

ESPRESO INTERVJU VUDU POPAJ: Kako popiti espreso bez dinara u džepu, koje bombe ga najviše bole, a kome su mozak poderali ekseri?

Posle mnogo godina, reper koji je bio idol mladima devedesetih ispričao nam je sve što misli o današnjici, muzici, ali i politici!

(Espreso.co.rs / izvor. blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.