STIŽU PRINOVE, I TO DVE: Jovana i Željko Joksimović očekuju blizance! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

stižu rode!

STIŽU PRINOVE, I TO DVE: Jovana i Željko Joksimović očekuju blizance! (FOTO)

Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće
Objavljeno: 11:31h

Voditeljka Jovana Joksimović, supruga pop pevača Željka Joksimovića, nosi blizance, a trebalo bi da se porodi na jesen, piše “Blic“.

Jovana i Željko očekuju blizance. Kada je otkrila da je trudna, nije želela da tu priču previše širi, znali su samo najbliži članovi porodice. Željko je bio presrećan kada mu je saopštila da je u drugom stanju, posebno kada su saznali da su u pitanju blizanci. Oduvek je želeo veliku porodicu - kaže za “Blic“ izvor blizak paru.

Vest o njenoj trudnoći najviše je obradovala njihovog sina Kostu, sa kojim lepa voditeljka sada provodi najviše vremena kod kuće.

PROFESORI OTKRIVAJU TAJNE POZNATIH: JK očima nisu mogli da vide, Milica je izostajala sa časova, a Seka... (FOTO)

Mama i tata su sinu objasnili da će dobiti bate ili seke, a on jedva čeka da se igra sa njima.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

- Kosta već ima stariju sestru, za koju je vezan i često se igraju, tako da kada je čuo da mu stiže društvo, bio je oduševljen - objašnjava izvor.

Inače, Kosta će desetog aprila napuniti tri godine.

Popularni bračni par odlučio je da se tim povodom, zasada, ne oglašava u medijima.

- Kako nikada nisu želeli da svoju intimu preterano dele sa medijima, tako će biti i ovoga puta. Uveliko razmišljaju o imenima koja bi mogli da daju bebama, a u tome svakako prednjači Kosta, koji ima zanimljive predloge - kaže izvor.

foto: Damir Dervišagić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.