NASLEDNICE NAJVEĆE FOLK DIVE: One su Cecine najbolje kopije i kidaju kako PEVAJU! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Ona je njihov idol

NASLEDNICE NAJVEĆE FOLK DIVE: One su Cecine najbolje kopije i kidaju kako PEVAJU! (VIDEO)

I dok je osamdesetih želja devojčica širom Jugoslavije bila da postanu Lepa Brena, od devedesetih na ovamo situacija se promenila
Objavljeno:

Katarina Grujić

Još jedna Zvezda Granda istakla se preko Cecinih leđa. Tokom takmičenja pevala je isključivo Cecine pesme, a čini se i da je njen način oblačenja bio isnpirisan Cecinim. I Kaća ima "pesak" u glasu, pa nije čudo što je porede sa Cecom koju obožava.

​"Naravno da mi ne smeta kada me porede sa kraljicom narodne muzike, ali malo ne shvatam ljude koji kažu da je kopiram. Ja imam takav glas i tako pevam i ne mogu da ga promenim i ne kopiram apsolutno nikog na našoj estradi. Mislim da već imam prepoznatljiv glas i svoj pečat", pojasnila je Kaća.

Andreana Čekić

Dok je bila takmičarka u Zvezdama Granda, Andreana Čekić je često ličila na Cecu. Frizure, haljine, šminka, pa i pokreti – a la Ceca. Vokalne sposobnosti Andreanine su na zavidnom novou, a bojom podseća na ženu koja joj je muzički uzor.

"Postoje ljudi koji su te formirali kao ličnost, a da to nisu ni znali", napisala je svojevremeno Andreana ispod jednog selfija sa Cecom.

Aleksandra Mladenović

Ako ste ovih dana mislili da slušate neku zaboravljenu Cecinu pesmu, varate se. Reč je o prvom singlu nove Zvezde Granda Aleksandre Mladenović "Moj si nek si nagori". Ceci i Aleksadri zajedničko je i to što su obe sa juga Srbije, a mlada pevačica tvrdi da joj je folk zvezda pomogla brojnim savetima.

​"Ceca je super osoba. Vrlo je prirodna i ne glumi zvezdu. Bila sam kod nje u kući nekoliko puta. Mnogo mi je pomogla oko pevanja. Sećam se da smo prošle sezone sate i sate provodile pevajući zajedno kod nje u kući. Vladala je prava kućna atmosfera. Pripremala me je i davala savete kako da na što bolji način otpevam pesmu "Noćas kuća časti", za koju smo uradili matricu, a s kojom sam nastupila u prošlogodišnjim Zvezdama Granda. Rekla mi je da uvek moram da budem prirodna, to što jesam", rekla je Mladenovićeva.

​Katarina Živković

A o Kaći Živković tabloidi često pišu kako je ista Ceca. Navode da su njene crte lica što je starija, sličnije Ceci, a Leskovčanki to ne smeta. Ne smeta joj ni da poskida Cecine pevačke fore naravno.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.