NASLEDNICE NAJVEĆE FOLK DIVE: One su Cecine najbolje kopije i kidaju kako PEVAJU! (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić

Ona je njihov idol

NASLEDNICE NAJVEĆE FOLK DIVE: One su Cecine najbolje kopije i kidaju kako PEVAJU! (VIDEO)

I dok je osamdesetih želja devojčica širom Jugoslavije bila da postanu Lepa Brena, od devedesetih na ovamo situacija se promenila
Objavljeno:

Iako je Brena još uvek aktivna, nove generacije pevačica nju ne vide kao muzičkog i "zvezdanog" uzora, već njenu koleginicu Cecu Ražnatović.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Printscreen Instagram

Ženu sa najintrigantnijom biografijom na ex jugoslovenskoj muzičkoj sceni nekada wannabe zvezde verno kopiraju pa ne znate da li je to nova pevačica ili stara Cecina pesma koja vam je promakla. Mnoge među njima ne kriju da im je Ceca idol, a žele da je naslede što je, budimo realni, jako teško.

Slavica Ćukteraš

​Ova talentovana devojka iz Šapca je pre desetak godina kročila na estradu putem Zvezda Granda. Pošlo joj je za rukom da stekne epitet fatalne dame, drčne zvezde i hitmejkerke.

​Svojevremeno je u emisiji Magazin In rekla kako bi želela da joj karijera bude Cecina i da joj je Ražnatovićka idol. Cecin online forum je u vreme Slavičine najveće slave, mladu nadu nazivao kopijom "srpske majke".

Aleksandra Prijović

Aleksandra nikako da se odluči. Da li joj je idol Brena, sa čijim pastorkom je u vezi, ili Ceca. Sudeći po pokretima, načinu pevanja i poziranja, Aleksandra je bliža Ceci. Nedavno su je tabloidi optužili da je u potpunosti iskopirala način poziranja i fotografisanja starije koleginice.

Prijovićka često peva pesme Ražnatovićke, a bliska je i sa njenom ćerkom. "Ceca je moj idol i velika mi je čast da pjevam na punoletstvu njene ćerke", rekla je ona pre nego je zapevala kod Anastasije.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.