LEPO PRIZNAJ I BIĆE TI LAKŠE! Ove pesme vas je blam da slušate, a ložite se na njih kao NIKO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sramotno zadovoljstvo

LEPO PRIZNAJ I BIĆE TI LAKŠE! Ove pesme vas je blam da slušate, a ložite se na njih kao NIKO! (VIDEO)

Kako na stranoj, tako i na domaćoj muzičkoj sceni postoje izvođači za koje većina neće da prizna da uživa u njihovoj muzici
Objavljeno:

Trik FX - Aman, aman (feat. MC Stojan)

Iako je duži vremenski period prošao od njihovog velikog "povratničkog" hita u duetu sa VUK MOB-om, Trik FX nam se vraća sa još jednim. Ovog puta im se pridružuje MC STOJAN u arab-folk-istok-dance-pop-indija pravcu koji se pokazao kao vrlo uspešan. Jedina stvar koja je negativno ispratila izdavanje pesme jeste problem sa spotom koji je nakon nekoliko dana i milionskih pregleda izbrisan sa YouTube-a zbog prikaza imena muslimanskog proroka Muhameda na arapskom jeziku ispred kojeg su Natalija i Stojan igrali.

Djans x Young Palk - Burj Khalifa (feat. MC Stojan)

Djans je bio poprilično andergraund reper koji je zahvaljujući duetu sa MC Stojanom uspio da izađe iz "anonimnosti", te ovoga puta ima svoj prvi veliki hit u vidu pjesme "Burj Khalifa". Da se primetiti da smo napokon sjahali sa Dubaia i otišli još istočnije.

MC Stojan - Pikaso

MC Stojan je odlučio da nam još malo pa iz paštete počne da iskače od silnih dueta, a i singlova koje mesečno izdaje. Nakon bezbroj kojih je u prošloj godini izbacio popularni "Kuku lele imam glavu kao tele" hitmejker ove godine predstavlja inovatvni naslov "Pikaso" koji već broji milionski pregled na YouTube-u. Izgleda da kod Stojana nema stajanja.

(Espreso.co.rs/MNSBlog)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.