LEPO PRIZNAJ I BIĆE TI LAKŠE! Ove pesme vas je blam da slušate, a ložite se na njih kao NIKO! (VIDEO)
Foto: Printscreen

Sramotno zadovoljstvo

LEPO PRIZNAJ I BIĆE TI LAKŠE! Ove pesme vas je blam da slušate, a ložite se na njih kao NIKO! (VIDEO)

Kako na stranoj, tako i na domaćoj muzičkoj sceni postoje izvođači za koje većina neće da prizna da uživa u njihovoj muzici
Objavljeno:

Time isti postaju "guilty pleasure" iliti "sramotno zadovoljstvo". To znači da ove izvođače slušate u tajnosti ne bi li "oni sa dobrim ukusom" koji tu muziku ne smatraju kvalitetnom upirali prstom u vas govoreći vam da treba da se sramite.

Naravno, ovo ne važi za one koji ponosno i glasno priznaju da uživaju u ovoj vrsti muzike koja je poslednjih nekoliko godina preuzela primat na ex-yu muzičkoj sceni.

VUK MOB - Kokaina

Nakon par uzastopnih hitova Vuk Mob nam je podario novi hit u vidu pesme "Kokaina". Iako za sada ne ubire plodove uspeha koji je imao njegov singl "Vatikan", pesma je naišla na dobar prijem kod publike koja sluša ovaj pravac muzike te je zahvaljujući njima debitovala na #7 najslušanijih pesama u Srbiji. Ono što ovoga puta odvlači pažnju jeste radnja spota koja je naišla na podeljene reakcije.

Gasttozz - Problem

Nekadašnja rijaliti "zvezdica", a sada, zahvaljujući autotjunu, i "pevačka". Gasttozz je brzo uspeo da se probije i na domaću muzičku scenu. Zahvaljujući očigledno dobrom ukusu u biranju onoga što će publici predstaviti, sudeći po pregledina na YouTube-u postao je slušaniji od nekih mnogo većih i kvalitetnijih zvezda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.