PRVI PUT PROGOVORILA O ANI CAKIĆ! Ceca progovorila o Veljkovoj novoj devojci: Ona je... (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Instagram

Da se zna

PRVI PUT PROGOVORILA O ANI CAKIĆ! Ceca progovorila o Veljkovoj novoj devojci: Ona je... (VIDEO)

Nakon što je predstavila novi spot za svoj veliki hit, Ceca Ražnatović otkrila je pravu istinu o vezi sina Veljka i manekenke Ane Cakić
Objavljeno: 13:47h

Prethodnih dana mnogo se pisalo o navodnom raskidu njenog sina Veljka i manekenke Ane Cakić, ali muzička zvezda demantuje da ovaj par ima probleme u svom emotivnom odnosu i prvi put pred kamerama govori o njihovoj vezi.

foto: Printscreen/Instagram/veljkoraz96

- Ma, to apsolutno nije tačno. Oni sjajno funkcioništu, deca se vole, obožavaju i ja im držim palčeve. Znam da me neće pitati kakvu će ženu da oženi, niti treba da me pita. Može da zatraži savet, ali ja o tome ne mogu da odlučujem, niti želim - iskrena je Ceca, koja je na račun devojke svog sina ima samo reči hvale.

foto: Printscreen: Youtube/ Svetlana Ceca Raznatovic

Ja nju apsolutno podržavam, mnogo je draga, divna... Divno vaspitano dete. Odmah smo se konektovale, ja je mnogo volim, zaista - rekla je Ceca.

Ona jedva čeka predstojeći nastup u bugarskoj areni i druženje sa tamošnjoj publikom, budući da je fanovi iz Bugarske neizmerno vole.

- Da sam voljena tamo - najvoljenija sam, slobodno mogu da se pohvalim, mada to mrzim iz dna duše. Više volim da moja dela i pesme govore o meni. Sa Bugarima imam posebnu konekciju, zaista - priznala je Ceca.

Bonus video

Promocija Cecinog novog spota: Pevačica otrila sve o NEVINOSTI!

(Espreso.co.rs/Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.