PRVI PUT PROGOVORILA O ANI CAKIĆ! Ceca progovorila o Veljkovoj novoj devojci: Ona je... (VIDEO)
Foto: Dragan Kadić, Instagram

Da se zna

PRVI PUT PROGOVORILA O ANI CAKIĆ! Ceca progovorila o Veljkovoj novoj devojci: Ona je... (VIDEO)

Nakon što je predstavila novi spot za svoj veliki hit, Ceca Ražnatović otkrila je pravu istinu o vezi sina Veljka i manekenke Ane Cakić
Objavljeno: 13:47h

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović juče je predstavila visokobudžetni spot za pesmu "Nevinost", koji je odmah prikupio brojne pozitivne komentare.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

foto: Promo

Veliku pažnju privukao je i maneken koji je imao tu čast da se nađe u Cecinom spotu, a pevačica je prezadovoljna zbog toga što je izabrala baš njega.

- Aleksandar je iz Niša, moj zemljak, južnjak. Sjajno se slika, divan je momak i mnogo mi je drago što je iz mog kraja. Vidim po reakcijama devojaka da će imati pune ruke posla - kroz smeh je rekla Ceca i dodala da su svi članovi njene porodice oduševljeni spotom.

foto: Printscreen: Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

- Svi smo se okupili i gledali spot. Svima se sviđa, oduševljeni su - kaže Ceca.

Iako je ekranizacija pesme rađena na veoma niskim temperaturama, pevačici ništa nije moglo da pokvari sjajno raspoloženje, a za "Premijeru" otkrila je kako je proteklo samo snimanje.

- Ja sam bila mirna kao buba. Uopšte nisam agresivna po prirodi, nema izliva besa. Ako nešto mrzim, to su agresivni ljudi. Ne volim napetu atmosferu, ne podnosim pritisak - svi treba da budu nasmejani i naspavani, da bi mogli da funkcionišu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.