ZBOG NJIH SE SADA GORKO KAJU: Pesme koje su zvezde odbile, a postale su hitovi! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

kakav danak na iskustvu

ZBOG NJIH SE SADA GORKO KAJU: Pesme koje su zvezde odbile, a postale su hitovi! (VIDEO)

Znate li da su se oko velikog hita Tanje Savić prvo otimale Ana Bekuta i Nada Topčagić? A Romanina pesma "Duga" bila namenjena Ceci Ražnatović, jer je inspirisana njenim ljubavnim životom? Poslušajte velike hitove koje su naše zvezde odbile!
Objavljeno:

Cecin veliki hit "Da li to ljubav pravi od nas slabiće" prvo je snimilaJasna Milenković Jami, ali su Futa i Marina čvrsto verovali da bi u Cecinoj izvedbi ova pesma postala veliki hit.

Za veliki hit Tanje Savić "Zlatnik" vodio se pravi rat na estradi, svi su znali da će pesma biti veliki hit. Oko ove pesme su se dugo otimale Ana Bekuta i Nada Topčagić.

Slavica Ćukteraš je na listu svojih hitova uvrstila i pesmu "Manastir" koja je bila namenjena Aci Lukasu, ali je pevač odustao od nje u poslednjem trenutku.

Malo je poznata činjenica da je pesma "U nedelju" Marije Šerifović, trebalo da plasira mladu pevačicu Sonju Kocić na domaću muzičku scenu.

Prvi hit Milice Pavlović "Tango", bio je u vlasništvu Novopazarke Elme Sinanović, koja je bez razmišljanja pesmu ustupila mlađoj koleginici.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pulsonline)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.