ZBOG NJIH SE SADA GORKO KAJU: Pesme koje su zvezde odbile, a postale su hitovi! (VIDEO)
Foto: Aleksandar Jovanović Cile, Dragan Kadić, Zorana Jevtić

kakav danak na iskustvu

ZBOG NJIH SE SADA GORKO KAJU: Pesme koje su zvezde odbile, a postale su hitovi! (VIDEO)

Znate li da su se oko velikog hita Tanje Savić prvo otimale Ana Bekuta i Nada Topčagić? A Romanina pesma "Duga" bila namenjena Ceci Ražnatović, jer je inspirisana njenim ljubavnim životom? Poslušajte velike hitove koje su naše zvezde odbile!
Objavljeno:

Svi smo se mi u životu nekada malo prevarili i pogrešili u proceni, ali naše zvezde neki njihovi potezi koštali su ih na milione izgubljenih dinara, ali i pregleda na Jutjubu!

Natašin veliki hit "Pozitivna", čekao je na Jelenu Karleušu, kojoj je i bio namenjen, ali nakon što je prekinula saradnju sa momcima iz ateljea "Trag", JK je izgubila ovaj veliki hit.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Milica Pavlović i dalje veruje da nije napravila grešku što je odbila od čuvenih "Aspirinaca" sada već veliki hit "Uno momento", koji je Severini i Ministarkama doneo milione pregleda.

Pesma "Duga" napisana je namenski za Cecu Ražnatović čijim emotivnim životom je i inspirisana pomenuta pesma. U poslednjem trenutku Ceca je pesmu prepustila Romani.

Hit "Kafana na Balkanu" bio je ponuđen više puta Marku Bulatu koji je u tom periodu počeo da gradi karijeru, ali je smatrao da mu pesma poput ove nije trebala tada.

Pesma "Dobro da nije veće zlo" koja je Leksington bend vinula u zvezde, u fioci Baneta Opačića čekala je na Eminu Jahović kojoj je bila i namenjena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.