MAMA JE PSU BACILA 5.000e Reper siroče koji je rasplakao sve u Talentu upoznao roditelje, ali je priča SAD POSTALA JOŠ TUŽNIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

pa jel ovo moguće?

MAMA JE PSU BACILA 5.000e Reper siroče koji je rasplakao sve u Talentu upoznao roditelje, ali je priča SAD POSTALA JOŠ TUŽNIJA! (VIDEO)

Dvadesetjedngodišnji reper koji je rasplakao članove žirija, Danicu Maksimović i Stefana Đurića Rastu tužnom sudbinom, otkrio je još strašnije detalje iz svog života
Objavljeno: 09:45h

- Ja znam svog oca, ali mi ne pričamo. On za mene nije čovek. Kada sam zaradio pare neke, on mi je sve uzeo, a kad sam ja njemu tražio pare, on ne da. Moja majka živi sad u Italiji. Čuli smo se preko „WhatsApp“- a i „Vibera“ i rekla je da će pre keru da da jede, nego meni. Bacila je četiri, pet hiljada evra na pod i pustila da ih pas iscepa. Kaže: „Za njega ima sve, a za tebe ništa. Neka ti da tvoj otac!“. Njih dvoje nisu bili u braku, dobili su me u vanbračnoj zajednici, nisu me ni želeli - rekao je Dejan.

Iako nisu u kontaktu već neko vreme, Dejan je otkrio da ga je otac pozvao nakon što je čuo da je nastupao u šou programu "Ja imam talenat".

foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

- Otac me je zvao pre neko veče i bio je radostan zbog mog učešća u emisiji, nije ni znao da sam ja to pevao za njega. Kad sam mu rekao, baš smo se posvađali.

Dejan Ketić već neko vreme piše pesme, a voleo bi da postane poznat i da mu to bude životni poziv.

- Kada bih ja postao slavan i imao nastupe kao Rasta, MC Stojan i ti poznati, ja bih pola zarade uvek davao u humanitarne svrhe. To mi je cilj, da pomažem siromašnim ljudima. Meni niko ne daje, ali ja ću svakome pomagati ako budem mogao - rekao je Dejan.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.