MAMA JE PSU BACILA 5.000e Reper siroče koji je rasplakao sve u Talentu upoznao roditelje, ali je priča SAD POSTALA JOŠ TUŽNIJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

pa jel ovo moguće?

MAMA JE PSU BACILA 5.000e Reper siroče koji je rasplakao sve u Talentu upoznao roditelje, ali je priča SAD POSTALA JOŠ TUŽNIJA! (VIDEO)

Dvadesetjedngodišnji reper koji je rasplakao članove žirija, Danicu Maksimović i Stefana Đurića Rastu tužnom sudbinom, otkrio je još strašnije detalje iz svog života
Objavljeno: 09:45h

Dejan Ketić je učesnik šou programa „Ja imam talenat“ koji je svojom životnom pričom dirnuo članove žirija, ali i publiku. Dejana su roditelji ostavili kada je bio beba, a njegovo detinjstvo obeležili su domovi za nezbrinutu decu i hraniteljske porodice.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dejan ima 21 godinu i trenutno živi u Žagubici. On je otkrio da li je upoznao svoje roditelje, da li je očekivao ovakve reakcije žirija i koji je njegov životni san.

foto: Printscreen/Youtube/Ja Imam Talenat

- Nisam očekivao da će moj nastup izazvati toliku pažnju žirija i javnosti, zaista. Čim sam video prvi iks, mislio sam da padam. A kada sam video reakciju Danice, Ane i Raste, bio sam siguran da sam prošao. Mnogo mi znači podrška koju sam dobio od žirija - rekao je Dejan.

Kako je njegov nastup u emisiji "Ja imam talenat" izazvao veliko interesovanje javnosti, nas je zanimalo kako su njegovi prijatelji reagovali.

- Ja skoro da i nemam prijatelja, imam jedno, dvoje pravih prijatelja, a nakon emitovanja emisije se javilo hiljadu njih, i ja sam ih pitao „Gde ste bili do sad?“. Nemam nikog, sam sam. Nemam nikog sa kim mogu da podelim tugu koju osećam zbog toga što su me roditelji odbacili. Dok sam odrastao najviše mi je nedostajala ljubav majke i oca. Ovako mi ništa drugo nije falilo - iskren je bio ovaj mladić.

Dejan je do 16-e godine bio u domu i u hraniteljskim porodicama, a kako je sam objasnio, on je svoje roditelje upoznao i bio u kontaktu sa njima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.