Dragana otkrila zašto je plakala u PZ: Sestra mi je preživljavala POSLEDNJE DANE ŽIVOTA! A onda sam je izgubila... (VIDEO)
Foto: Printscreen

jedva je snimila emisiju

Dragana otkrila zašto je plakala u PZ: Sestra mi je preživljavala POSLEDNJE DANE ŽIVOTA! A onda sam je izgubila... (VIDEO)

Pevačica Dragana Mirković je u jednoj emisiji sumirala sve događaje iz protekle godine
Objavljeno:

- Prvi put kad sam zaplakala... Jeste, pogodila me je i pesma, sve to stoji, ali nije pesma bila glavni razlog. Sestra od strica je bukvalno preživljavala poslednje dane svog života, znala sam to, onda se dogodila i ta pesma... Ta tuga je provalila iz mene, tada sam zaplakala. Posle nekoliko dana sam je i izgubila, to su jako teški momenti i prosto ne znam kako sam uspela da snimim tu emisiju - iskrena je bila Dragana.

Sam kraj 2016. godine i početak 2017. u njenom je znaku, zbog novog, dugoočekivanog studijskog albuma kojem se obradovala njena mnogobrojna publika. Pevačica priznaje da je sve svoje snove ostvarila, a da je nove pesme snimila ponajviše zbog svojih vernih fanova.

- Nemam odavno nikakvih ambicija, sve sam ostvarila, i više nego što sam mogla da zamislim. Međutim, ja jesam i dalje zaljubljenik u muziku, publiku i imam moralnu obavezu da moram da im dam još nešto. Sa tim CD-om zadovoljavam sebe, jer pevam nešto novo, a publici pružam i nešto što im dugujem.

foto: Dragana Udovičić

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.