Dragana otkrila zašto je plakala u PZ: Sestra mi je preživljavala POSLEDNJE DANE ŽIVOTA! A onda sam je izgubila... (VIDEO)
Foto: Printscreen

jedva je snimila emisiju

Dragana otkrila zašto je plakala u PZ: Sestra mi je preživljavala POSLEDNJE DANE ŽIVOTA! A onda sam je izgubila... (VIDEO)

Pevačica Dragana Mirković je u jednoj emisiji sumirala sve događaje iz protekle godine
Objavljeno:

Za muzičku zvezdu Draganu Mirković 2016. godina bila je i te kako uspešna - osim što je nizala uspehe na privatnom planu, obradovala je svoje fanove novim pesmama i postala je članica žirija "Pinkovih zvezda".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ipak, Mirkovićeva je u protekloj godini imala nekoliko teških životnih trenutaka, a o svemu što joj se dešavalo u prethodnom periodu iskreno je progovorila za "Premijeru".

Dragana se prisetila da joj je 2016. godina počela jednim hirurškim zahvatom koji je njen život promenio na bolje.

foto: Printscreen

- Već 11. januara imala sam veoma bitnu operaciju koja mi je, na svu sreću, ulepšala život jer sam imala velike bolove u 2015. godini. Sa tom operacijom sam sebi omogućila da funkcionišem savršeno, kao i ranije. Iz bolnice sam izašla baš na moj rođendan, 18. januara - prisetila se Dragana, koja se nakon operacije posvetila porodici, a tokom leta imali su veliki razlog za slavlje - rođendan njene ćerke Manuele i uspešno završenu školsku godinu.

- Mi smo okupili kompletnu našu familiju, svi su došli sa svih strana. To je bio veliki događaj za sve nas. Manuela je još devojčica, poprilično je visoka, ali je mlada, ima samo četrnaest i po godina. Nežna je, prava devojčica, umetnički potpuno nastrojena u više pravaca - veoma lepo crta, mnogo je interesuje dizajniranje enterijera, nameštaja... Prava je "ženskica" - rekla je Dragana i dodala da je veoma posvećena deci.

Već u septembru prošle godine Dragana se pripremala za novu profesionalnu ulogu - poziv da bude članica žirija "Pinkovih zvezda" veoma ju je obradovao, a novi zadatak u kojem se do tada nije oprobala ozbiljno je shvatila.

Veliku pažnju privukle su i njene suze u crvenoj stolici, a nakon što su se emocije slegle, muzička zvezda otkrila je zbog čega je zaplakala u najpopularnijem muzičkom šou programu na ovim prostorima.

foto: Printscreen
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.