GOLA HODA PO ULICI, A SAD I U RESTORANU: Pojavio se SNIMAK KOJI FRAPIRA, da li je moguće da ŽENA ovo RADI JAVNO?
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pogledajte

GOLA HODA PO ULICI, A SAD I U RESTORANU: Pojavio se SNIMAK KOJI FRAPIRA, da li je moguće da ŽENA ovo RADI JAVNO?

Sve to vreme njen suprug je razgovarao s prijateljima

Objavljeno: 12:33h

Supruga Kanjea Vesta, Bjanka Ćensori, i te kako je uživala u restoranu u Majamiju, gde je dobila - ples u krilu.

Bjanka nije mogla da zadrži smeh i sreću kad je njena prijateljica di-džej Skaj Haj Bejbi počela da vrcka zadnjicom po krilu dok je sedela pored svog kontroverznog supruga, prenosi Daily Mail.

Bjanka, koja je ponosno pokazivala golo poprsje u bodiju boje kože, viđena je kako se smeje i ohrabruje svoju prijateljicu dok joj tverkuje u krilu. Sve to vreme, Vest je razgovarao s prijateljima u Dukunoo Jamaican Kitchen-u, gde je koji dan kasnije održao proslavu povodom nadolazećeg albuma "Vultures".

@ace876media.ent1 #KanyeWest’s wife #BiancaCensori got a little lap dance by Baddies star #DJSky ♬ original sound - Ace876media

Zvezda je nosila krznenu kapu i glasno bodrila svoju prijateljicu, pre nego što je zapevala uz muziku.

Ovaj je snimak je napravljen dva dana pre Vestovog kontroverznog događaja preslušavanja albuma u utorak, na kojem su komentatori širom interneta rep zvezdu prozvali "odvratnim ljudskim bićem" nakon što je nosio crnu kapuljaču nalik na onu Ku Klux Klana.

Da stvar bude još gora, on i reper Taj Dola Sajn izvodili su svoju kontroverznu pesmu "Vultures", koja sadrži eksplicitne reči o Jevrejki: "Kako sam ja antisemit? Upravo sam poje*** jevrejsku ku****". Doduše, ovo nije prvi put da Kanje nosi crnu kapuljaču koja podseća na onu KKK-a. Nosio ju je i na početku svog muzičkog spota za "BLKKK SKKKN HEAD", još 2013. godine.

Takođe, muzička zvezda je kritikovana jer je nosila spornu kapuljaču dok je njegova ćerka Nort bila na pozornici u blizini njega, a njegova ćerka Čikago (5) i sin Seint (7) takođe su bili prisutni.

Podsetimo, Kanjea su napale jevrejske organizacije koje su ga označile "patetičnim i žalosnim" zbog odvratnih tekstova o Jevrejki u njegovoj poslednjoj pesmi. Stihovi su izazvali besnu reakciju među nekim obožavateljima u to vreme, a sada je repera osudio i Američki jevrejski odbor.

- Neoprostivo je potpirivati ​​vatru antisemitizma i promovisati takvu ljutnju milionima svojih sledbenika, posebno u ovom teškom i opasnom vremenu za jevrejsku zajednicu - rekao je portparol Ričard Hiršhaut za TMZ.

Dodao je kako ga izbor reči i akcija Kanjea Vesta ipak ne iznenađuju, s obzirom na njegove prethodne antisemitske primedbe.

Bonus video:

05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Daily Mail/Jutarnji.hr/L. S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.