HRVATSKI MEDIJI TVRDE DA JE PRIJOVIĆKA NJIHOVA: Samo na PRIVREMENOM RADU u Srbiji, a o MANIJAKU iz ARENE ni REČ
Foto: Printscreen/Instagram/aleksandraprijovic

strašno

HRVATSKI MEDIJI TVRDE DA JE PRIJOVIĆKA NJIHOVA: Samo na PRIVREMENOM RADU u Srbiji, a o MANIJAKU iz ARENE ni REČ

Muškarac je uspeo da zaobiđe nekoliko prstenova obezbeđenja u areni i da dođe do same pevačice

Objavljeno: 09:02h

Aleksandra Prijović doživela je pravu dramu u bekstejdžu zagrebačke Arene, kada se na poslednjem, petom koncertu našla na meti manijaka!

Međutim, hrvatski "Večernji list" u tekstu s naslovom: "Neugodan incident obilježio je koncert hrvatske pjevačice iz Bijelog Samostana, Aleksandre Prijović", u kome piše o ovom incidentu, našu Priju nazivaju "hrvatskom pevačicom na privremenom radu u Srbiji".

- Neprijatan incident obeležio je poslednji koncert hrvatske pevačice iz Belog Samostana (Manastira) Aleksandre Prijović. Prija, koja se nalazi na privremenom radu u Srbiji, održala je u svojoj otadžbini, svojoj rodnoj zemlji Hrvatskoj, pet uzastopnih koncerata koje su posećivali i stari i mladi i nikome do večeras nije pala dlaka s glave - pišu hrvatski novinari u članku.

1 / 6 Foto: Printscreen/večernji list

Kako smo već pisali, na petom zagrebačkom koncertu, muškarac sa inicijalima G.G. R. (65) uspeo je da zaobiđe nekoliko prstenova obezbeđenja u areni i da dođe do same pevačice, koju je hteo da poljubi na silu. Na svu sreću, u tome nije uspeo, a on je uz upotrebu fizičke sile izbačen napolje iz dvorane, a policija je tada postupila po dužnosti i zakonu.

Bonus video:

02:31

NEPRIJATNO SE OSEĆAM KADA MI PRIĐU FANOVI! Aleksandra Prijović otkrila: Krenu da plaču, ja se uspaničim, NIŠTA NE RAZUMEM

(Espreso/Večernji list/Kurir stars)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.