5 rečenica koje svekrva baš nikada neće podeliti sa snahom (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kako se slažete?

5 rečenica koje svekrva baš nikada neće podeliti sa snahom (FOTO) (GIF)

Ona može biti ozbiljna prtetnja za vaš brak ili vam može biti najbolji saveznik, ipak uvek će postojati stvari koje ća vam ona prećutati
Objavljeno: 15:07h

3. Volela bih da me ponekad pitaš za moje mišljenje

Vi i vaš suprug ste odrasli ljudi, sposobni da donosite sopstvene odluke. Svekrva to zna, ali svejedno bi volela da bude uključena u proces donošenja odluka. To ne znači da želi da nametne svoje mišljenje nego u većini slučajeva samo želi da je saslušate i pričate s njom.

foto: Profimedia

4. Hvala ti što si usrećila moje dete

Možda bi rado promenila način na koji obavljate određene stvari ili se ne slaže sa svim vašim odlukama, ali na kraju dana vi ste žena u kojoj je njen sin pronašao svoju životnu saputnicu. Možda to ne zna da pokaže na pravi način, ali duboko u sebi je zahvalna na svemu što radite za njenog sina, ali i za nju.

foto: giphy

5. Volela bih da me ne gledaš samo kao svekrvu

Ona je majka vašeg muža, ali pre svega je žena koja se u životu verovatno suočavala s istim strahovima kao i vi, donosila iste odluke, nailazila na iste prepreke. Ako želite da unapredite vaš odnos, pokušajte da je manje doživljavate samo kao svekrvu, a više kao potencijalnu prijateljicu s kojom biste mogli uspostaviti korektan odnos.

foto: Profimedia

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.