5 rečenica koje svekrva baš nikada neće podeliti sa snahom (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

kako se slažete?

5 rečenica koje svekrva baš nikada neće podeliti sa snahom (FOTO) (GIF)

Ona može biti ozbiljna prtetnja za vaš brak ili vam može biti najbolji saveznik, ipak uvek će postojati stvari koje ća vam ona prećutati
Objavljeno: 15:07h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Neke stvari vam baš nikad reći, iako nije baš poznato zašto je tako. Sasvim je moguće lepo se slagati sa svekrvom, ali isto tako je moguće da ona bude prava napast i da vam ozbiljno ugrožava brak. Ponekad se čak i desi da se ona bolje slioži sa ženom nego suprug.

5 razloga zašto je mleko loše za vaše zdravlje (FOTO) (GIF)

Kao i svi odnosi i ovaj je čudan i nepredvidljiv, i nikad ne možete unapred da znate kako da se nosite sa njim. Kompromis je uvek dobro rešenje, ali nikada ne dozvolite da se previše meša zu vašu privatnost.

5 razloga zašto nikako ne treba da se družite s bivšim dečkom (FOTO) (GIF)

foto: giphy

5 stvari koje vam svekrva baš nikad neće reći:

1. Teško je nakon glavne imati sporednu ulogu

Neke svekrve se teško nose s činjenicom da više nisu najvažnija žena u životu svog sina. Snahe moraju da shate da je za svekrve to velika promena u životu, ali da se u svakom trenutku moraju zauzeti za svoje pravo na privatnost ako svekrva ima preveliku potrebu da se meša u zajednički život.

foto: Profimedia

2. Shvatam da je on sada tvoj muž, ali to ne znači da prestaje da bude moj sin

Potreba da nazove svog sina i pita ga da li je ručao neće nestati samo zato što je glavna kuvarica u njegovom životu sada postala neka druga žena stoga njenu brigu nemojte doživljavati kao napad na sebe.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.