NA OVOM MESTU U KUĆI NIKAD NE DRŽITE VODU: Privući će vam BEDU I NEVOLJE na VRAT, stiglo strahovito upozorenje
Voda, Foto: Oleksii Akhrimenko / Panthermedia / Profimedia

VAŽNO

NA OVOM MESTU U KUĆI NIKAD NE DRŽITE VODU: Privući će vam BEDU I NEVOLJE na VRAT, stiglo strahovito upozorenje

Izuzetno je važna i lokacija doma i zato su ovo mesta na kojima ne bi trebalo da se zadržava voda.

Objavljeno: 11:24h

Prema feng šui verovanju, voda je uvek Jang, a spavaća soba treba da bude više Jin. To je razlog zašto se ne preporučuje da je držite u toj prostoriji – šteti njenom zdravlju i bračnim odnosima.

Dobro je imati vodu u loncu ili nešto što to simbolizuje u kući, kao što je slika jezera.

Nedostatak njene energije manifestuje se kao nedostatak novca, problemi sa poslom i druge poteškoće u životu. Međutim, ako je njena energija previše intenzivna, onda ljudi postaju neodlučni, što opet nije dobro. Važno je imati ravnotežu jer je voda jedan od najmoćnijih elemenata, u malim količinama deluje blagotvorno, a u velikim je štetna. Pre svega, sva voda koju držite u domu mora biti bistra i sveža, a idealno je ako teče i žubori. To može biti akvarijum, fontana, ribnjak, vaze sa cvećem... Izuzetno je važna i lokacija doma i zato su ovo mesta na kojima ne bi trebalo da se zadržava voda.

Desno od ulaznih vrata

Kisela voda, Voda
foto: Danila Shtantsov / Alamy / Alamy / Profimedia

Dakle, kada stojite unutra okrenuti prema ulaznim vratima, voda ne bi trebalo da stoji na vašoj desnoj strani jer izaziva lošu energiju na vašu porodicu i ljubavnu vezu. Na primer, ako je u kući oženjen muškarac, ova loša energija bi ga mogla odvesti u preljubu.

Voda u spavaćoj sobi ili iza leđa

Prema feng šui verovanju, voda je uvek Jang, a spavaća soba treba da bude više Jin. To je razlog zašto se ne preporučuje da ga držite u toj prostoriji – šteti vašem zdravlju i bračnim odnosima. Čak ni slika sa vodenim motivima nije poželjna u spavaćoj sobi. Takođe, pazite da vam voda ili slike sa vodom ne stoje iza leđa, na primer, iznad kauča na kome sedite ili mesta gde sedite i radite nešto. Ovo se ne odnosi na slavine i vaze. Ispod stepenica

Ovo je još jedna lokacija u domu gde ne morate da čuvate vodu, jer tako simbolično gazite blagostanje i bogatstvo i tako omalovažavate ove važne stvari u životu. Na ovaj način odbacujete oboje.

14:24

MILICA ZAVETNICA ZA KURIR TELEVIZIJU: Istina je voda i naći će svoj put

(Espreso/najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.