OVAJ PIRE MOŽE I NAJMLAĐA KUVARICA DA NAPRAVI: Biće NAJKREMASTIJI ako mu dodate jedan HLADAN SASTOJAK
Ilustracija, Foto: Jelajelena Petrovic

recept

OVAJ PIRE MOŽE I NAJMLAĐA KUVARICA DA NAPRAVI: Biće NAJKREMASTIJI ako mu dodate jedan HLADAN SASTOJAK

Evo kako da napravite najkremastiji prilog za svako meso

Objavljeno:

Svaka domaćica mora znati kako da naprvi krompir pire, a uz ovaj recept će vam sigurno biti najkremastiji!

Potrebno je:

  • 600 gr krompira
  • 1 vezica mladog luka ili 1 praziluk
  • 1 puna kašika kisele pavlake
  • 50 ml mleka
  • so
  • ulje

Priprema:

  1. Očišćen krompir skuvati pa izgnječiti.
    Pire, Kobasice
    foto: Jelajelena Petrovic

  2. Dodati pavlaku, mleko, so i miksati da se dobije kremast krompir. Na tihoj vatri propržiti seckan mlad luk ili praziluk i istresti u kromir i izjednačiti.
    Pire, Kobasice
    foto: Jelajelena Petrovic

  3. Servirati toplo uz meso, kobasice, neku pljeskavicu ili šta želite. Savršenstvo!

Bonus video:

20:11

VEČERNJI DNEVNIK 06.3.2024.

(Espreso/Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.