10 najluksuznijih pića koja su obeležila 2016. (FOTO)
Foto: Profimedia

po malo i sa uživanjem

10 najluksuznijih pića koja su obeležila 2016. (FOTO)

Možda nemate priliku da često ispijate luksuzna pića, a da li vas zanima koja su to najskuplja?
Objavljeno:

3. Crystal Head Vodka Aurora Magnum

‚‚Crystal Head Vodka" je premijum brend vodka koja nam dolazi iz Kanade. Ekskluzivna boca kristalne lobanje u kojoj je ‚‚Crystal Head Vodka Aurora Magnum", kreirana je od strane juvelirske kuće ‚‚The Great Frog" i na vrhu ima krunu sa pozlatom od 18K zlata, 100 rubina, safira, smaragda, ametista i crnih dijamanata koji su ručno inkorporirani. Predstavlja retko umetničko delo.

A photo posted by Benson (@bensonbee) on

2. Hennessy 8 Cognac

‚‚ Hennessy" je ove godine predstavio novi premijum eliksir limitiranog izdana - ‚‚ Hennessy 8 Cognac" koji je proizveden u seriji od samo 250 boca. Kreirana od strane Jan Filuksa, ‚‚ Hennessy 8" je u prelepoj Baccart boci koja ima 8 prstenova i šarmantni kristalni poklopac sa ugraviranim cvetnim motivima. Arik Levi koji je dizajnirao flašu, imao je veoma težak zadatak da jedinstveni ukus upakuje u podjednako unikatan dizajn.

1. The Louis XIII Le Mathusalem Crystal Decanter

Najzad, na prvom mestu se nalazi ‚‚Louis XIII Le Mathusalem" konjak. Po prvi put renomirana kuća je ediciju ‚‚Mathusalem" kreirala u kristalnoj boci. Legendarni proizvođač kristala Baccarat je i za ovo piće kreirao flašu na kojoj je radilo čak 20 vrhunskih zanatlija. Piće dolazi u kompletu sa 8 kristalnih čaša, poslužavnikom i pipetom, da podsete sve na ritual služenja pića.

A photo posted by Hudi Zsani (@hudizsani) on

(Espreso.co.rs / Izvor: luxlife.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.