Gde se najviše gojite? Odgovor na to pitanje otkriće vam od čega bolujete (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

smršajte lako i brzo

Gde se najviše gojite? Odgovor na to pitanje otkriće vam od čega bolujete (FOTO) (GIF)

Pogrešna hrana, neravnoteža hormona, stres i toksini diktiraju gde će se salo nakupljati

Objavljeno:

Proteini poput piletine, ribe, zelenog povrće, povrće bogato vlaknima poput krompira i maslina usporavaju apsorpciju šećera kroz creva i stimulišu probavu.

foto: Shutterstock

2. Jaki listovi nogu

Ako su vam listovi skoro jednake širine kao i bedra, imate poteškoća s pronalaskom odgovarajućih čizmi, često patite od nesanice i noge su vam ponekad teške, vaše problematično područje su listovi. Natečenost i težina u listovima najčešće su posledica nedovoljnog odmora nogu, buđenja usred noći i nedovoljne količine dubokog sna.

foto: Giphy

Rešenja:

Da biste postigli dublji san i kvalitetnije se naspavali, tri sata pre odlaska u krevet izbegavajte bilo kakve oblike ugljenih hidrata i šećera. Kofein iz čaja i kafe može da izazove zadržavanje vode u listovima, ali isto tako i da omete san. Pijenje velikih količina tečnosti pre spavanja takođe nije dobra ideja, a nakupljanju vode će pridoneti i previše soli u ishrani.

Nedostatak vitamina B u ishrani takođe može da izazove nakupljanje vode u listovima, pa pokušajte da jedete više ribe, govedine, orašastih plodova, jogurta i jaja koji su bogati njime.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.