Boli vas glava, a ne znate zašto? To je zbog jednog od ovih 5 skrivenih okidača! (FOTO) (GIF)
Foto: Shutterstock

lepše buđenje

Boli vas glava, a ne znate zašto? To je zbog jednog od ovih 5 skrivenih okidača! (FOTO) (GIF)

Koliko dugo možete da trpite bol, a da ne posegne za najjednostavnijim načinom da ga se rešite, za - lekom
Objavljeno:

4. Promena vremena

Oni koji pate od učestalih migrena najintenzivnije glavobolje mogli bi da imaju leti. Prema nekim istraživanjima rizik od glavobolje povećava se za 8 procenata svaki put kada se temperatura vazduha poveća za 5 stepeni.

foto: giphy

5. San tokom godišnjeg odmora

Iako ga svi jedva čekaju i prave velike planove kako da ga što bolje iskoriste, godišnji odmor može biti uzročnik glavobolje. Uz brojne aktivnosti, tokom godišnjeg odmora svi vole i malo duže da odspavaju, a upravo koji sat više ležanja u krevetu i menjanje rutine sna može postati krivac zbog kog dan započinje glavoboljom. I vikendom i tokom godišnjeg odmora bi bilo najbolje da se uvek budite u isto vreme.

foto: profimedia

Bonus video:

SVI ĆE PRIČATI O TOME: Napravite razigrane čaše i oduševite društvo

U moru ideja za dekoraciju potrebno je istaći se i napraviti nešto novo. Poslužite omiljeni sladoled ili voćnu salatu u razigranim čašama. Ništa lakše nego napravitii ovakve čaše, potrebna je samo ideja.

To su raznobojne čaše od želea koje možete sami da dizajnirate kod kuće i iznenadite svoje društvo. Još jedna prednost ovih čaša je što nakon upotrebe nema pranja, gosti mogu da ih pojedu u slast.

(Espreso.co.rs / Izvor: zadovoljnadnevnik.hr)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.