ISPLANIRALA ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA DEČKA, A ONDA SE ŠOKIRALA ZBOG OVOGA: Pozvala ga je, a on je rekao OVO...
Devojka, Foto: Printscreen Tiktok/amandaferguson44

neverovatno

ISPLANIRALA ROĐENDANSKO IZNENAĐENJE ZA DEČKA, A ONDA SE ŠOKIRALA ZBOG OVOGA: Pozvala ga je, a on je rekao OVO...

Amanada Ferguson je na neobičan način saznala da je partner vara

Objavljeno:

Amanda Ferguson je Tiktokerka koja je nedavno podelila svoje ljubavno iskustvo koje je naišlo na veliku pažnju javnosti. Naime, ona se tri-četiri meseca zabavljala sa momkom koji živi oko dva sata vožnje udaljen od nje. Njih dvoje su izlazi i nisu krili svoju ljubav iako je ona primetila neke neobične signale da tu nešto nije kako valja, ali je to ignorisala.

- Izlazili smo tri ili četiri meseca i sve je išlo prilično dobro. Međutim, s vremena na vreme on bi samo odjednom otkazao izlazak. Takođe nismo se mogli često viđati, ali ukoliko uzememo u obzir da on živi skoro dva sata od mene, mogu i da razumem - započela je priču ova devojka, a o njoj je pisao i San.

Amanda je upoznala dečka sa porodicom i prijateljima, a planirala je da provede i njegov rođendan sa njim. Međutim, slučajan telefonski poziv otkrio je istinu.

- Želela sam da njegov rođendan provedemo zajedno. Pozvala sam ga na dan rođendana da mu čestitam i pozovem ga da zajedno odemo negde. Međutim, kada sam ga pozvala na njegov telefon se javio ženski glas. Nisam se zabrinula, budući da on ima mnogo prijateljica, pa sam mislila da je možda neka od njih. Međutim “sledila” sam se kada me je ta devojka samo odjednom upitala: “Ma ko si ti dovraga?” Onda je neko došao i veza se prekinula. Pokušavala sam ponovo da ga zovem, ali ili se niko nije javljao a na kraju je isključio telefon. Shvatila sam da taj ženski glas koji se javio, da bi to mogla da bude još jedna njegova devojka - objasnila je Tiktokerka.

Sledećeg jutra, dobila je poruku od devojke koja joj se javila. Ispostavilo se da je Amandin dečko bio u vezi sa tom devojkom punih pet godina. Onda su napravili kratak prekid, ali su se ubrzo pomirili i pa se on paralelno viđao sa Amandom, dok je živeo sa tom ženom.

- U suštini, lagao je obe i varao je nju što je veoma loše, ali je svejedno varao i mene. Povrh svega ta devojka će verovatno ostati sa njim. Odvratno - završila je svoje izlaganje Amanda.

Njeni pratioci su bili šokirani pričom, a reakcije su odmah usledile.

- Ova priča je smešna koliko je i luda.

- Ta devojka je još luđa ako ostane sa njim, a on je grozan.

- Da nije smešno, bilo bi tužno!

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.