LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTKRILA KAKO IZGLEDA TAKO MLADOLIKO I U SEDMOJ DECENIJI: Glumica je iz godine u godinu SVE LEPŠA
Lidija Vukićević, Foto: Instagram printscreen/lidijavukicevic

ovo je tajna

LIDIJA VUKIĆEVIĆ OTKRILA KAKO IZGLEDA TAKO MLADOLIKO I U SEDMOJ DECENIJI: Glumica je iz godine u godinu SVE LEPŠA

Obožavaoci su bili zapanjeni da nema niti jednu boru

Objavljeno: 18:27h

Glumica Lidija Vukićević (61) svakog dana oduševljava brojne fanove na društvenim mrežama. Iako gazi sedmu deceniju ima stas na kojem mogu da joj pozavide i tri decenije mlađe devojke.

Ovog puta ona je na svom Instagram nalogu podelila kratak snimak svog lica u krupnom planu. Obožavaoci su bili zapanjeni da nema niti jednu boru.

Tajna mladolikog izgleda

Na snimku ona pokazuje svoje lice, pomera kosu i jasno se ne vidi da nema bore na licu čak ni one sitne smejalice oko očiju koje se javljaju već oko tridesete godine.

- Ako nisi ptica ne sedaj blizu provalije - napisala je ona u opisu ovog posta.

Usledili su brojni komentari i komplimenti na njen račun.

- Bez teksta, nemam reci, savršena.

- Naša najlepša, najproduhovljenija, jedna i jedina Lidija.

- Draga, prelepa si.

- Večita devojka! Godine ti ne mogu ništa.

- Uživam u vašoj lepoti.

- Vau izgledaš neverovatno, zaista sam fasciniran tvojim izgledom. Vi ste ogromna i velika inspiracija za sve nas kako svi treba da pazimo na sebe. I da budemo primer u zdravom telu zdrav duh. Vi ste dobar primer mlađim generacijama da nikada ne odustaju. Tako si lepa, uvek tako zadivljujuća, elegantna i sofisticirana. Neka te Bog blagoslovi zauvek sa zdravljem, srećom, puno ljubavi i najvećim uspehom u svemu što radiš - bili su samo neki od komentara na njen post.

Često se spekulisalo da li je popularna glumica išla pod nož ili ne. Mnogi veruju da ona svoje lice bez bora i mladolik izgled u sedmoj deceniji duguje estetskoj hirurgiji. Zbog toga je ona nedavno rešila da stavi tačku na sve te priče.

- Jedino što sam radila na licu je tretman u vidu bockanja kojim se pospešuje rad kolagena što kožu čini baršunastom. Osim toga, ništa više nisam radila, nikakve operacije. Suština mog mladolikog izgleda je što se negujem od 18. godine. Moja mama je bila stroga i brinula je o izgledu mene i moje sestre, još kao mlade devojke smo počele da koristimo kreme za lice. Pored toga, genetika, imam zahvalnu kožu na moju majku. Vodim zdrav život, ne pijem, ne pušim, zdravije se hranim i sve to rezultira ovakvim mojim izgledom - otkrila je nedavno Lidija Vukićević tajnu svog mladolikog izgleda.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.